WEDSTRIJD: Met Lottery Club als VIP naar 30ste editie van Dour Festival

  • 11/06/2018

Wedstrijd Lottery Club Dour Festival l Win for Life 

Lottery Club en Win for Life nodigen je uit op Dour !Van woensdag 11 tot en met zondag 15 juli hebben weer honderdduizenden muziekliefhebbers  rendez-vous op Dour Festival. Wil ook jij er bij zijn, gratis én misschien zelfs als VIP, neem dan deel aan onze wedstrijd.

Dour Festival, het grootste muzikaal evenement in Franstalig België, is dit jaar toe aan z’n 30ste ditie en dat zullen we geweten hebben. Verspreid over niet minder dan 7 podia (van The Last Arena, met een capaciteit van 20.000 feestvierders, tot de Dub Corner, de ‘thuisbasis van de dub-liefhebbers) zullen meer dan 200 artiesten en groepen uit binnen- en buitenland er een staalkaart presenteren van de hedendaagse muziek.

Voor elk wat wils dus, ook voor jou! En om je toe te laten daar met volle teugen van te genieten, zijn er met onderstaande wedstrijd van Lottery Club (niet voor niets de warmste club van het land!) voor elk van de 4 festivaldagen (donderdag – zondag) 4 gratis duo-tickets te winnen. En voor wie het extra-goed doet bij de schiftingsvraag zelfs één van de 4 duo-VIP-tickets op donderdag, vrijdag en zondag of één van de 3 duo-VIP-tickets op zaterdag… Succes!

Meer info : www.dourfestival.eu/nl

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden