Wedstrijd: Win boeiende kennismaking met Oceanië

  • 03/11/2017

Expo Oceania

Ga met Lottery Club op reis in het onmetelijke !

Nog tot 29 april kan je in het Jubelparkmuseum in Brussel terecht voor een boeiende kennismaking met het minst bekende van alle continenten: Oceanië. 

Aan de hand van kaarten, scheepsmaquettes, archieven en de heropgebouwde walegang van de Mercator (waarmee Henri Lavachery in 1934 terugkeerde van z’n Paaseiland-expeditie) worden de bezoekers uitgenodigd om de Grote Oceaan te doorkruisen in het zog van de ontdekkingsreizigers van weleer. Daarnaast krijgt de bezoeker meer dan 200 voorwerpen te bewonderen die getuigen van de rijkdom en de originaliteit van de creaties van de bewoners van Oceanië. In de laatste zaal tenslotte is er aandacht voor het werk van de Tahitiaanse plastische kunstenaar Jean-Paul Forest dat breekt met de folkloristische clichés waartoe dit enorme continent nog al te vaak herleid wordt.  

Wil je al dit moois met eigen ogen zien ?

Overtuigd van het niet-te-missengehalte van deze tentoonstelling ? Neem dan zeker deel aan de wedstrijd van Lottery Cub waarmee 4 gelukkigen een duo-ticket kunnen winnen voor deze bijzondere expo. Moeilijk ? Nee hoor: een juist antwoord op onderstaande vraag en wat geluk bij het beantwoorden van de schiftingsvraag volstaan ! 

 

Lottery Club: cadeautje van de maand: EuroMillions - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Zo ontvang je deze maand € 2,50 speeltegoed voor EuroMillions bij een inzet van € 5 voor hetzelfde spel. Ga snel naar jouw favoriete verkooppunt en geniet van deze leuke aanbieding!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over EuroMillions!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden