Wedstrijd: Win jouw VIP duo-tickets voor het Film Fest Gent

  • 13/09/2017

Wedstrijd Lottery Club Film Fest Gent - Nationale Loterij

Beleef een schitterende bioscoopervaring dankzij Lottery Club.

Win een exclusieve avond op het Film Fest Gent op 14 oktober.
Van 10 tot 20 oktober verzamelt filmminnend België in de Arteveldestad voor het Film Fest Gent. Dit evenement rolt de rode loper uit voor grote namen uit de filmwereld. Tijdens Film Fest Gent word je verwend met 150 films en kortfilms vanuit de hele wereld, maar ook met verschillende concerten. 

Battle of the Sexes, een begeesterde film
Dit jaar krijg je de kans om als vip naar het filmfestival van Gent te gaan met een persoon naar keuze. Wat staat er op de agenda? De vertoning – mét gereserveerde zitplaatsen - van "Battle of the Sexes". Deze film van Jonathan Dayton en Valerie Faris, met Emma Stone en Steve Carell in de hoofdrol, vertelt het verhaal van tenniskampioen Billie Jean King. Zij voerde in de jaren zeventig een feministische strijd om meer respect af te dwingen voor vrouwen op het tenniscourt. 

Win een onvergetelijke avond!
Naast duotickets biedt Lottery Club je ook een complete vipervaring aan: een privé-parkeerservice met pendeldienst, een welkomstdrankje in het VIP dorp en toegang tot onze exclusieve EuroMillions-kamer. En dat is nog niet alles: na de film kunt u genieten van een buffet in het VIP dorp.
Waag je kans en beantwoord de vragen hieronder

Lottery Club cadeautje van de maand - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Deze maand, ontvang je €2,5 speeltegoed voor EuroMillions als je zelf voor €2,5 inzet. Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over EuroMillions!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden