Film Fest Gent: win jouw VIP-toegang!

  • 07/09/2018

Wedtsrijd Lottery Club - Film Fest Gent

De Nationale Loterij rolt voor jou de rode loper uit!

Van 9 tot en met 19 oktober wordt de mooie stad Gent weer thuishaven van Film Fest Gent, het grootste filmfestival van ons land. EuroMillions schenkt jou exclusieve tickets voor dit prestigieuze evenement!


Dit jaar viert Film Fest Gent zijn 45ste editie, elk jaar in oktober stelt het festival ruim 100 langspeelfilms en 30 kortfilms voor in avant-première. En zoals elk jaar beloont het festival ook de mooiste filmmuziek op de World Sound Track Awards.

Twee films om te ontdekken!

De openingsfilm die je moet zien op 9 oktober is “Girl”, de eerste langspeelfilm van Lukas Dhont. “Girl” is geïnspireerd door een waargebeurd verhaal en gaat over Lara, een 15-jarig meisje dat niets liever wil dan ballerina worden. Om die droom waar te maken is enorm veel discipline nodig, maar de uitdaging wordt nog groter gemaakt doordat Lara geboren is in het lichaam van een jongen. De film volgt Lara in het dagelijkse gevecht tegen haar eigen lichaam. Hij brengt het verhaal van Lara, een meisje van 15 die ervan droomt sterdanseres te worden. Het festival wordt afgesloten met de avant-première van “Beautiful Boy”,  het Engelstalige debuut van onze landgenoot Felix Van Groeningen. De film vertelt het verhaal over een vader en zijn drugsverslaafde zoon. In de hoofdrollen zien we Timothée Chalamet (bekend van Call me by your name) en Steve Carell (Battle of the Sexes).

Waar spreken we af ? Aan Film Fest Gent - Kinepolis Gent, Ter Platen 12. Klik hier voor meer info.

VIP-belevenissen te winnen!
Als partner van dit uitzonderlijk evenement heeft EuroMillions een heel pak cadeaus voor je in petto:

  • 40 vouchers voor een film naar keuze (speciale evenementen niet meegerekend).
  • 8 VIP-tickets en 4 parkeertickets (4 duo’s) voor de openingsfilm “Girl” op dinsdag 9 oktober
  • 4 VIP-tickets en 2 parkeertickets (2 duo’s) voor de slotfilm “Beautiful Boy” op vrijdag 19 oktober

Als je erin gelooft, kan je winnen! Een juist antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en wat mazzel bij het beantwoorden van de schiftingsvraag volstaan al… Succes!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden