Maak kennis met film van Stijn Coninx over de Bende van Nijvel

  • 13/09/2018

Lottery Club wedstrijd - Niet Schieten

Speel mee en win tickets voor langverwachte film over de slachtoffer(s) van moordbende!

Met het arthouse project Cinema Storck biedt Filmfestival Oostende ook na het festival de beste auteurscinema aan. Omdat Filmfestival Oostende hét festival in Vlaanderen is dat Vlaams talent viert, tonen ze ook heel wat Vlaamse films in avant-première in Oostende.

Dankzij Lottery Club, de warmste club van het land, kan je op 5 oktober in Kinepolis Oostende naar de West-Vlaamse avant-première van de langverwachte en al veelbesproken nieuwste film van Stijn Coninx : “Niet schieten”. Centraal in deze film, die ongetwijfeld een kaskraker wordt, staat David Van de Steen die op 9 november 1985 als 9-jarige knaap zijn ouders en zus voor z’n ogen ziet neergeschoten worden bij de overval van de Bende op de Delhaize van Aalst en letterlijk en figuurlijk verweesd achterblijft.

Wil je als één van de eersten deze aangrijpende prent zien, neem dan vlug deel aan onze Lottery Club-wedstrijd waarmee 5 duo-tickets te winnen zijn. Veel hoef je trouwens niet te doen om zo’n duo-ticket in de wacht te slepen: een juist antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en wat mazzel bij het inschatten van het antwoord op de schiftingsvraag volstaan… Succes!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden