Wedstrijd: Win tickets voor Gabriel Iglesias

  • 10/08/2017

Wedstrijd Lottery Club Gabriel Iglesias | Nationale Loterij

Lottery Club neemt je mee naar de nieuwe show van een van
’s werelds bekendste comedians!

Gabriel Iglesias, een van de bekendste stand-up comedians ter wereld, komt opnieuw naar België, meer bepaald naar Antwerpen. Nadat hij er eerder de Arenberg en de Koningin Elisabethzaal uitverkocht en in juni 2015 een bomvolle Lotto Arena plat speelde, is hij daar op zaterdag 23 september opnieuw te gast. Antwerpen is namelijk een van de 57 steden die hij aan doet tijdens zijn “Fluffy Mania World Tour”, z’n grootste wereldtournee tot nu toe.

Gabriel Iglesias, een Amerikaan met Mexicaanse roots groeide op in een arme buurt in Los Angeles, in een gezin met 6 kinderen en een alleenstaande moeder. Z’n zin voor humor was zijn wapen tegen de harde realiteit van iedere dag. In 1997 besloot Gabriel Iglesias z’n hart, en zijn passie: stand-up comedy, te volgen en zegde hij z’n job op. Hij schoot er zijn huis bij in, maar de hilarische mix van verhalen, typetjes en geluidseffecten waarmee hij zijn persoonlijke levenservaringen aankaart maakte hem uiteindelijk tot een super-zwaargewicht in de comedy-wereld, en ook als filmacteur scheert hij hoge toppen…

Win jouw duo-tickets! 

Wil jij je kans niet missen om naar deze hilarisch show te gaan? Neem dan snel mee aan onze wedstrijd! Wie weet wordt jij wel één van de 10 gelukkigen die een duo-ticket wint en op 23 september naar de Fluffy Mania World Tour kan gaan. 

 

Cadeautje van de maand Lottery Club - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Deze maand koop een Double it! krasbiljet van €2 en krijg een Double it! krasbiljet van €2 gratis. Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over Double it!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden