Met Lottery Club naar Gymgala in Lotto Arena

  • 14/11/2017

gym gala

Lottery Club bied je een wervelende show met ’s werelds beste gymnasten !

Zit jij soms ook met open mond te kijken naar de kunststukjes die gymnasten opvoeren? Mis dan zeker de volgende editie niet van het Gymgala! Op 16 en 17 december brengt de Gymnastiekfederatie Vlaanderen voor de inmiddels 19de keer al de absolute wereldtop in de verschillende gymnastiekdisciplines naar de Lotto Arena in Antwerpen.

Samen met toppers van eigen bodem zoals Nina Derwael (die onlangs nog geschiedenis schreef met een bronzen medaille op het WK) brengen zij zowel zaterdagavond 16 als zondagnamiddag 17 december een wervelende show. Het gaat om twee identieke shows, met dien verstande dat die van zondagnamiddag iets meer op de jongste gymliefhebbers  afgestemd is.

Speel mee en win een duo-ticket

Lottery Club en EuroMillions, partner van het evenement, laten je graag mee genieten van dit top-spektakel en hebben daarom 10 duo-tickets opzij gelegd voor elk van deze shows. Om er daarvan één te winnen volstaan een juist antwoord op onderstaande vraag en wat geluk met de schiftingsvraag. Vergeet wel niet aan te geven welke show je zou willen bijwonen. Succes!

 >

Lottery Club: cadeautje van de maand: EuroMillions - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Zo ontvang je deze maand € 2,50 speeltegoed voor EuroMillions bij een inzet van € 5 voor hetzelfde spel. Ga snel naar jouw favoriete verkooppunt en geniet van deze leuke aanbieding!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over EuroMillions!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden