Wedstrijd: Als VIP naar de Belgian Hockey Finals

  • 10/04/2018

Ontdek met Lottery Club wie de hockeytitel binnenhaalt!

Nadat ze in 2013 met het EK een feilloos parcours reed, organiseert Braxgata Hockey Club op 10 en 13 mei het grootste event van het jaar op clubniveau: de Belgian Hockey Finals. Dat zijn de finales van de play-offs in het veldhockey, zowel bij de dames als bij de heren.

Plaats van afspraak is het provinciaal domein De Schorre in Boom waar Braxgata net als Tomorrowland haar thuisbasis heeft. Deze finales worden betwist in twee wedstrijden. De eerste heeft plaats op donderdag 10 mei, de ontknoping volgt drie dagen later, op zondag 13 mei.

Zorg dat je er bij bent!

Lottery Club biedt twee duo’s de kans die ontknoping te volgen als VIP. De mannelijke finalisten openen de dans om 13u en om 15u30 kruisen hun vrouwelijke collega’s een laatste keer dit seizoen de figuurlijke degens. Voor en nadien kan je als VIP terecht in de VIP-area waar eten en drank voorzien is, en uiteraard zorgen wij ook voor toegang tot de VIP-parking.

Interesse? Neem dan vlug deel aan onze wedstrijd: meer dan een juist antwoord op onderstaande vraag en wat geluk bij het raden van het antwoord op de schiftingsvraag heb je namelijk niet nodig om één van die duo-tickets buit te maken! Succes, en spannende finale-wedstrijden toegewenst!

 

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden