Als VIP naar grootste festival van Waals-Brabant!

  • 12/04/2018

Lottery Club: Inc'Rok festival - Nationale Loterij

Speel mee en win naast VIP-tickets een heuse meet & greet op het Inc’Rock Festival! 

Van 4 tot en met 6 mei heeft op de site van de steengroeve van Opperbeek (Opprebais), een deelgemeente van het Waals-Brabantse Incourt, de 14de editie plaats van het Inc’Rock Festival.

Het is het grootste festival van Waals-Brabant en één van de eerste van het nieuwe seizoen. Het lokt zo’n 15.000 bezoekers naar het tussen Waver en Geldenaken gelegen Incourt. Het Inc’Rock Festival biedt voor elk wat wils: hiphop, Franse chansons, reggae en rock.

Win for Life, sponsor van het festival, en Lottery Club, de warmste club van het land, hebben voor elk van de drie dagen een VIP-arrangement voor 2 personen in de aanbieding. Zo’n arrangement omvat toegang tot de backstage en het artiestendorp gedurende de hele dag, een maaltijd in het artiestendorp en een meet & greet met 1 van de optredende artiesten / groepen.

Op vrijdag 4 mei krijgt het winnend duo een ontmoeting aangeboden met het Brussels hiphop-collectief La Smala, op zaterdag 5 mei is het de beurt aan Loic Nottet, in 2015 4de op het Eurovisiesongfestival in Wenen, en op zondag 6 mei wachten de mannen van Ambiance 80, zoals hun naam het zegt ambiancemakers die liedjes coveren uit de eighties.

Allemaal goed en wel, zal je zeggen, maar hoe kom ik nu aan zo’n duo-VIP-ticket? Simpel: een juist antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en de nodige dosis geluk bij het beantwoorden van de schiftingsvraag volstaan! Niet twijfelen dus, maar meteen deelnemen!
Succes!!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden