Zwijmel weg op de heerlijke sound van London Grammar!

  • 10/11/2017

 Lottery Club wedstrijd : London Grammar

Speel mee en laat je overdonderen door London Grammar!

Breekbare electropop die je raakt tot in het diepst van je ziel. Dat is – samengevat in amper 12 woorden – "London Grammar" het Londense trio dat doorbrak in 2013 en sindsdien met z’n heerlijke sound veler harten wist te veroveren, over heel de wereld.

Met hun eerste album stonden ze wekenlang bovenaan de hitlijsten en veroverden ze in ons land dubbel platina. Na jaren van intensief toeren en schrijven is nu opvolger “Truth is a beautiful thing’ klaar. En ook nu zal Hannah Reid’s kristalheldere stem je ongetwijfeld beroeren en zwijmel je gegarandeerd weg op de dromerige melodieën. 

Speel mee en win een duoticket !

Dankzij Lottery Club hebben wij 10 duotickets klaarliggen en om er daarvan één te pakken te krijgen volstaat het onderstaande wedstijdvraag juist te beantwoorden en wat geluk te hebben bij de schiftingsvraag! Succes !

Lottery Club: cadeautje van de maand: EuroMillions - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Zo ontvang je deze maand € 2,50 speeltegoed voor EuroMillions bij een inzet van € 5 voor hetzelfde spel. Ga snel naar jouw favoriete verkooppunt en geniet van deze leuke aanbieding!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over EuroMillions!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden