Wedstrijd: als VIP naar de Lotto City Parade

  • 01/08/2017

Lotto City Parade wedstijd Lottery Club - Nationale Loterij

Speel mee met Lottery Club en beleef de City Parade vanop de Lotto-praalwagen!

Om en bij de 100.000 liefhebbers van elektronische muziek en R&B zullen op zaterdag 26 augustus verzamelen voor de Lotto City Parade aan de voet van het Atomium in Brussel.

Dit spektakel, onder het motto “All you need is love!”, is inmiddels aan zijn 17de editie toe en pakt dit jaar uit met 3 podia, 18 praalwagens en meer dan 100 DJ’s. Het programma bevat een openingsfestival (vanaf 15u), een kleurrijke parade (tussen 17u30 en 22u30) en een slotfestival (tot 1u).

Ben je er graag bij, op de eerste rij?

Lotto is niet enkel naamsponsor van dit schitterende evenement maar heeft ook een eigen praalwagen in de parade. Zou je het zien zitten om de parade mee te beleven vanop die praalwagen? Neem dan zeker deel aan onze wedstrijd waarmee Lotto en Lottery Club je de kans bieden een duo VIP-ticket te winnen dat goed is voor plaatsje op de Lotto-praalwagen en toegang tot de VIP-ruimte met open bar. Er zijn 5 duotickets voor de VIP te winnen.

Moeilijk is het allemaal niet: gewoon onderstaande vraag juist beantwoorden en dan duimen voor wat geluk met de schiftingsvraag… Succes!

 

Cadeautje van de maand Lottery Club - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Deze maand koop een Double it! krasbiljet van €2 en krijg een Double it! krasbiljet van €2 gratis. Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over Double it!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden