Wedstrijd: Met Lottery Club naar de AG Memorial Van Damme!

  • 07/08/2017

Wedstrijd Lottery Club Memorial Van Damme - Nationale Loterij

Speel mee en ga met Lottery Club gratis naar de AG Memorial Van Damme op de Heizel in Brussel!

Op vrijdag 1 september heeft in het Koning Boudewijnstadion de 41ste editie plaats van de AG Memorial Van Damme. Dit totaal-spektakel, sinds jaren één van de hoogst aangeschreven atletiekmeetings ter wereld, is de afsluiter van de Diamond League. Deze omvat 14 meetings en staat borg voor de aanwezigheid van het kruim van de internationale atletiekwereld.

Het Koning Boudewijnstadion loopt dan ook telkens vlug vol. Maar geen paniek:  Lottery Club liet voor jou duo-tickets klaar leggen in tribune 2 zodat je met eigen ogen kan zien hoe onze Belgische toppers het er vanaf brengen tijdens deze confrontatie op het allerhoogste niveau. Schreeuw je hen  mee naar winst?

Interesse? Neem dan vlug deel aan onze wedstrijd! We hebben 49 duotickets in de aanbieding én als eerste prijs een VIP-duo-ticket, waarmee je niet enkel toegang hebt tot de tribune maar ook tot het BOIC-huis met een walking buffet en een open bar. Veel succes!

 

Cadeautje van de maand Lottery Club - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Deze maand koop een Double it! krasbiljet van €2 en krijg een Double it! krasbiljet van €2 gratis. Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over Double it!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden