WEDSTRIJD: OdeGand, een waar genot voor oren en ogen!

  • 09/08/2018

Speel mee en geniet gratis van OdeGand, een uitzonderlijk muziekfestijn!

Op zaterdag 15 september palmt OdeGand, het openingsevent van Gent Festival van Vlaanderen,  de Gentse binnenstad opnieuw helemaal in voor een uitzonderlijk muziekfeest op en langs het water.

Meer dan 180 internationaal gerenommeerde artiesten en ensembles brengen er een 60-tal concerten. Diverse muziekgenres komen daarbij aan bod, van traditionele wereldmuziek tot klassieke muziek van topniveau, dit alles op een hele reeks toplocaties in het centrum van Gent waar je op eigen tempo naartoe wandelt of vaart. De dag wordt besloten met een adembenemend slotspektakel op het water en een spetterende licht- vuurwerkshow op de Gras- en Korenlei.

Dankzij haar spelers, is de Nationale Loterij, een trouwe partner van OdeGand en Lottery Club, de warmste club van het land, kan je al dit moois beleven als VIP. Wij hebben namelijk 10 duo-tickets klaar liggen die toegang geven tot alle concertlocaties, tot de shuttle-bootjes en tot de receptie op het stadhuis. Bovendien kan je er het afsluitend vuurwerk mee volgen vanop het water! Méér dan de moeite waard, niet? Beantwoord dus snel onderstaande wedstrijdvragen! Succes!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden