Wedstrijd: Win VIP-tickets voor OdeGand

  • 10/08/2017

Wedstrijd Lottery Club Ode Gand | Nationale Loterij

Speel mee en geniet gratis van OdeGand, een uitzonderlijk muziekfestijn!

Op zaterdag 16 september palmt OdeGand, het openingsevent van Gent Festival van Vlaanderen, de Gentse binnenstad opnieuw helemaal in voor een uitzonderlijk muziekfeest op en langs het water.

Meer dan 180 internationaal gerenommeerde artiesten en ensembles brengen er een 50-tal concerten. Diverse muziekgenres komen daarbij aan bod, van traditionele wereldmuziek tot klassieke muziek van topniveau, dit alles op een hele reeks toplocaties in het centrum van Gent waar je op eigen tempo naartoe wandelt of vaart. De dag wordt besloten met een adembenemend slotspektakel en een spetterend vuurwerk op de Gras- en Korenlei.

​Win een duo-ticket! 
Een ticket geeft toegang tot alle concertlocaties en tot de shuttle-bootjes tussen 13u en 19u. Lottery Club heeft 20 VIP-duo-tickets in de aanbieding voor jou. Om kans te maken op 1 van deze VIP-duo-tickets moet je enkel maar deelnemen aan de wedstrijd. Veel succes!

 

 

Cadeautje van de maand Lottery Club - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Deze maand koop een Double it! krasbiljet van €2 en krijg een Double it! krasbiljet van €2 gratis. Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over Double it!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden