Wedstrijd: Win een familie-pas voor het PASS in Frameries

  • 06/09/2018

Lotery Club wedstrijd - Pass 

Win een familie-pas voor het PASS in Frameries!

Sinds 31 maart loopt in het PASS, een interactief wetenschapsmuseum annex avonturenpark voor het hele gezin in het Henegouwse Frameries (zo’n 6 km. van Bergen) een nieuwe tijdelijke tentoonstelling: “Natuur 2.0”.

Deze expo gaat over de relatie tussen mens en natuur. De klemtoon daarbij ligt op de kansen om dankzij wetenschappelijk onderzoek en technologische vernieuwingen te komen tot een harmonieuzere relatie met de natuur en een meer duurzame wereld. 

Lottery Club, de warmste club van het land, heeft 10 familie-passen in de aanbieding (elk geldig tot 30 december 2018 voor 2 volwassenen en 2 kinderen tussen 6 en 18 jaar) waarmee je deze tentoonstelling gratis kan bezoeken. Maar lang niet alleen dat! Met zo’n familiepas heb je bovendien vrije toegang tot de andere expo’s, de talloze activiteiten die er georganiseerd worden, de film die er vertoond wordt, het acrobaten-parcours tussen de verschillende opstellingen op de site van een oude, beschermde koolmijn (uniek industrieel erfgoed!) en de parking.

Speel mee en win familie-pas

Interesse? Neem dan zeker deel aan de wedstrijd van Lottery Club waarmee je zo’n PASS-pas kan winnen. Ook dit keer ligt de lat trouwens niet hoog: een juist antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en wat mazzel bij het beantwoorden van de schiftingsvraag volstaan al… Succes! 

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden