Wedstrijd: Als VIP naar de opera 'Pinocchio' in De Munt

  • 11/08/2017

wedstrijd lottery club pinocchio | Nationale Loterij

Lottery Club neemt je mee naar De Munt als VIP!

Van 5 tot 16 september brengt De Munt de tweede creatie van componist Philippe Boesmans en regisseur Joël Pommerat: de opera “Pinocchio”, in juli in wereldpremière gegaan op het Festival d’Art Lyrique van Aix-en-Provence.

Iedereen kent wel Pinocchio, die koppige, leugenachtige maar ontwapenende schelm. Pommerat presenteert hem in zijn theaterbewerking van het originele verhaal van Carlo Collodi als een rebelse ongeduldigaard die, gedreven door ontembare drift, de wereld intrekt op zoek naar geluk. Zonder te moraliseren beklemtoont hij daarbij de moderniteit en de rijkdom van de brontekst, terwijl componist Philippe Boesmans alle registers opentrekt om de gelaagdheid van Pinocchio weer te geven. De opera wordt gezongen in het Frans, met ondertitels in het Frans én het Nederlands.

Ben je er graag bij?

Lottery Club biedt je de kans deze prachtige voorstelling bij te wonen als VIP op zaterdag 16 september. We hebben twee VIP-duo-tickets in de aanbieding. Wil jij kans maken op deze tickets? Doe dan snel mee aan onze wedstrijd en wie weet kan jij de opera volgen vanuit de loge van de Nationale Loterij​ met een receptie tijdens de pauze. Succes!

 

Cadeautje van de maand Lottery Club - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Deze maand koop een Double it! krasbiljet van €2 en krijg een Double it! krasbiljet van €2 gratis. Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over Double it!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden