Wedstrijd: beleef een reuze-fijne avond in Dendermonde als VIP dankzij Lottery Club!

  • 04/08/2017

Wedstrijd Lottery Club Reuzenommegang Katuit - Nationale Loterij

Speel mee en geniet als VIP van de Reuzenommegang Katuit!

Dendermonde? Valt die naam, dan denkt iedereen meteen aan het Ros Beiaard dat om de 10 jaar een tochtje maakt door de stad. Maar zo lang hoeven de liefhebbers van folklore er niet op hun honger te blijven zitten:  elke laatste donderdag van augustus – dit jaar meteen ook de laatste dag van augustus – trekken de drie historische Gildereuzen, Indiaan, Mars en Goliath, immers dansend rond, als hoofdrolspelers in hun eigen ommegang Katuit.

Katuit is overigens heel wat meer dan zo maar een zomerse wandeling van drie reuzen. Het is een feeëriek totaalspektakel met méér dan 1.000 figuranten. Praalwagens, muziekkorpsen, straatartiesten, vendelzwaaiers en fakkeldragers  zorgen voor een unieke sfeer, met als kers op de taart een schitterend luchtvuurwerk. Niet voor niets zijn de 3 Gildereuzen en hun Ommegang sinds 2005 erkend als UNESCO-werelderfgoed!

Ben je er graag bij, op de eerste rij?

Elk jaar verdringen zich zo’n 40.000 enthousiaste toeschouwers langs de omloop en op de Grote Markt, waar de indrukwekkende apotheose plaats vindt. Dankzij Lottery Club kan je dit onvergetelijke schouwspel dit jaar meemaken vanop de spreekwoordelijke eerste rij. Lottery Club reserveerde voor jullie immers 4 zitjes in de tribune op de Grote Markt, met nog een receptie in het stadhuis erbovenop. Iets voor jou? Doe dan snel mee aan onze wedstrijd en win 2 van deze VIP-tickets! Succes!

 

Cadeautje van de maand Lottery Club - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Deze maand koop een Double it! krasbiljet van €2 en krijg een Double it! krasbiljet van €2 gratis. Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over Double it!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden