WEDSTRIJD: Met Lottery Club als VIP naar Rock Zottegem!

  • 07/06/2018

Wedstrijd Lottery Club Rock Zottegem l Win for Life

Beleef een spetterende zaterdagavond aan de Bevegemse Vijvers!

Rock Zottegem: de naam doet niet evenveel belletjes rinkelen als Rock Werchter of Pukkelpop, maar de zowat 30.000 rock- en dance-liefhebbers die er jaarlijks voor naar de Bevegemse Vijvers afzakken en de klinkende namen waarmee de organisatoren steevast weten uit te pakken hebben dit event toch maar mooi tot een vaste waarde gemaakt op de zomerse festivalkalender.

Lottery Club,de warmste club van het land, en Win for Life, trouwe partner van het event, bieden je dan ook graag de kans om de editie 2018 mee te maken als VIP, maakt niet uit of je nu oudgediende bent of nieuwkomer.

Concreet hebben wij 5 duo-VIP-tickets in de aanbieding voor zaterdag 30 juni wanneer onder meer de Oostendse rocker Arno z’n opwachting maakt, samen met de Antwerpse hiphopster met Congolese roots Coely en Fleddy Melculy, de band rond Jeroen Camerlynck die beenharde metal-hardcore brengt met een stevige hoek af.

Moeilijk, zo’n duo-ticket bemachtigen? Nee hoor, gewoon de wedstrijdvraag hieronder beantwoorden en je vingers gekruist houden…!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden