Geniet met Lottery Club van "Sois Belge et Tais-Toi"

  • 13/11/2017

Sprout to be Brussels 

Neem deel aan onze Lottery Club-wedstrijd en geniet met volle teugen van politiek kabaret van de bovenste plank !

De vzw #Sprout to be Brussels organiseert op 14 december een heuse Sprout Day met tal van evenementen in de Brusselse binnenstad. #Sprout to be Brussels ontstond in de nasleep van de terreuraanslagen van maart 2016 en wil met deze Sprout Day haar project onder de ogen brengen van het grote publiek.

De vzw heeft inmiddels meer dan 100 partners die samen het imago van Brussel willen opkrikken en zo het economisch leven een duwtje in de rug trachten te geven. Lotto en Lottery Club dragen hier graag hun steentje toe bij en hebben daarom 10 duo-tickets gereserveerd voor één van de “toppers” die dag: de tweetalige humoristische show door “Sois Belge et Tais-Toi” – al 20 jaar dé referentie inzake politiek kabaret in Franstalig België – in het Théâtre Saint-Michel in Etterbeek.

Om één van die duo-tickets in de wacht te slepen volstaat het onderstaande vraag juist te beantwoorden en dan de vingers gekruist te houden voor wat mazzel bij de schiftingsvraag. 

Lottery Club: cadeautje van de maand: EuroMillions - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Zo ontvang je deze maand € 2,50 speeltegoed voor EuroMillions bij een inzet van € 5 voor hetzelfde spel. Ga snel naar jouw favoriete verkooppunt en geniet van deze leuke aanbieding!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over EuroMillions!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden