Wedstrijd: Win tickets voor Standard-Antwerp

  • 09/11/2017

standard_antwerp
 

Met Lotto naar de match Standard-Antwerp!

Het minste wat je kan zeggen is dat Standard z’n start in de Jupiler Pro League-competitie 2017-2018 gemist heeft. En dat debutant Antwerp z’n stoutste verwachtingen overtroffen heeft.

Op 3 december treffen beide ploegen mekaar op Sclessin, en de inzet is dus hoog. Wie de supportersscharen van beide rood-witte teams kent weet bovendien dat ambiance verzekerd is, zo niet op dan zeker rond het terrein. 

Zorg dat je er bij bent!

Standard – Antwerp is dus hoe dan ook een erg aantrekkelijke affiche! Zorg dus dat je er bij bent! Hoe? Door deel te nemen aan de wedstrijd die Lotto, partner van de Rouches, en Lottery Club organiseren in het kader van dit duel.

Een juist antwoord op onderstaande vraag en wat geluk bij het beantwoorden van de schiftingsvraag volstaan immers om één van de 12 duo- tickets te winnen die we voor jullie reserveerden.

 

Lottery Club: cadeautje van de maand: EuroMillions - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Zo ontvang je deze maand € 2,50 speeltegoed voor EuroMillions bij een inzet van € 5 voor hetzelfde spel. Ga snel naar jouw favoriete verkooppunt en geniet van deze leuke aanbieding!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over EuroMillions!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden