Met Lottery Club en Lotto Soudal als VIP naar de Tour

  • 13/06/2018

 Lottery Club wedstrijd tour de france

Speel mee en win een duo-uitnodiging voor een unieke VIP-experience tijdens de 15de rit van de Ronde van Frankrijk tussen Millau en Carcassonne! 

Is het altijd al een natte droom geweest van jou eens een rit te volgen in de Ronde van Frankrijk? Haal je trolley dan al maar van zolder, want Lottery Club, de warmste club van het land, heeft voor 3 bofkonten onder jullie een unieke driedaagse in het Zuiden van la douce France in de aanbieding. 

Zoals het in een olympisch kader past, geldt ook hier dat deelnemen belangrijker is dan winnen. De deelnemers kunnen daarom kiezen voluit te gaan of het rustig aan te doen en te genieten van het natuurschoon. Tijdens die driedaagse trip volg je in een VIP-busje van (New) Lotto Soudal de 15de rit tussen Millau, bekend van z’n gigantisch hoge viaduct, en de middeleeuwse vestingstad Carcassonne, op Parijs en de Mont Saint-Michel na de grootste toeristische trekpleister van Frankrijk. Het is een rit van 181,5 km over heuvelachtig terrein, geknipt voor punchers à la Tiesj Benoot of Thomas De Gendt, dus niet zo maar een ritje van 13 in een dozijn…

Beantwoord dus snel onderstaande wedstrijd vragen. Méér is er niet nodig om kans te maken op een duo-uitnodiging.
Het programma van deze unieke VIP-experience ziet er uit als volgt:

  • zaterdag 21/7: met de TGV vanuit Brussel naar Montpellier + overnachting in de buurt van Montpellier
  • zondag 22/7: volgen van de 15de rit, van start tot aankomst + overnachting in Toulouse
  • maandag 23/7:  terugreis met de TGV vanuit Toulouse

Succes!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden