Wedstrijd: Win een duoticket voor het concert van Lorenzo Gatto

  • 12/09/2017

Lottery club: Concert violin duo

Lottery Club laat je genieten van een unieke muzikale ervaring.

Doe mee aan deze wedstrijd van Lottery Club en win een duoticket voor het concert op 18 oktober in Waterloo van de Belgische sterviolist Lorenzo Gatto samen met Kerson Leong.

De getalenteerde Belgische violist Lorenzo Gatto - tweede in de Koningin Elisabethwedstrijd in 2009 - keert terug naar de Muziekkapel Koningin Elisabeth voor een concert met Kerson Leong, artiest in residentie bij Augustin Dumay.  Speciaal voor dit unieke concert, worden de muzikanten bijgestaan door de Young Belgian Strings, jonge talenten uit de conservatoria, opgeleid door Lorenzo Gatto en onder leiding van dirigent Dirk Van de Moortel.

Het geweldige project van de Muziekkapel Koningin Elisabeth
De Muziekkapel verwelkomt jaarlijks een vijftigtal jonge talenten uit België en het buitenland om er in residentie te spelen. Het doel? Om één van de beste instellingen te zijn voor jonge, beloftevolle talenten op het vlak van opleiding en professionele integratie.

Zin om dit uitzonderlijke concert bij te wonen? Wij hebben 3 duo-tickets in de aanbieding. Waag dus snel je kans!

Lottery Club cadeautje van de maand - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Deze maand, ontvang je €2,5 speeltegoed voor EuroMillions als je zelf voor €2,5 inzet. Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over EuroMillions!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden