B2B: promotie voor bedrijven


Win for Life: de leukste manier om uw verkoop te boosten of uw medewerkers te stimuleren

Zoekt u een originele manier om de verkoop van een van uw producten te stimuleren? Denk dan aan Win for Life, een uniek krasbiljet waarmee spelers iedere maand een mooie geldsom kunnen winnen-en dit voor de rest van hun leven. Een slimme manier om het leven van uw klanten nog leuker te maken. Een krasbiljet kan dan ook een ideale incentive vormen voor geslaagde commerciële acties.

CONTACT B2B
  
02/238 48 15

b2b@nationale-loterij.be 

Elk jaar krijgen wij het vertrouwen van meer dan 130 verschillende bedrijven, en in 2017 hebben wij ruim 400 commerciële acties op poten gezet. Zo bood een automerk zijn klanten de keuze: een directe financiële korting of een gelijke waarde aan krasbiljetten: 8 op 10 klanten verkozen de Win for Life biljetten omdat ze zo mogelijk veel meer winst konden behalen. Ontdek de formules die niet alleen uw verkoop kunnen stimuleren, maar waarmee u ook medewerkers, partners en leveranciers kunt verwennen.

Dankzij Win for Life of een ander product van de Nationale Loterij kunt u misschien wel het leven van de mensen om u heen veranderen.

Wil je ook jouw verkoop boosten of je medewerkers stimuleren ? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden