Word zelf gangmaker van de koers: in het wiel van Fabienne !

  • 21/09/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Een typisch gesprek op een koude winterdag op de markt van Halle. Fabienne, dat is mevrouw Roelandts. De moeder van. En ook nog eens de schoonmoeder van. Er moet iets speciaals in haar broden en tompoezen zitten, want zowel zoon Jürgen Roelandts als schoonzoon Jens Debusschere zijn ex-Belgisch kampioen wielrennen. Fabienne is met andere woorden een echte gangmaker van de koers.  • “Fabienne, twee witte broden en een stokbrood. Hoe is’t met Jürgen? In Australië nu, zeker?”
  • “Nee, hij heeft geen al te goede herinneringen aan de Tour Down Under. Een zware valpartij in 2012, en hij reed er altijd in dienst van André Greipel. Hij moest er elk jaar al staan in januari, en daarna bekocht hij dat in het voorjaar.”
  • “Waar zit hij nu dan?”
  • “In de fitness, denk ik.” Ze lacht.

Fabienne lijkt op veel vlakken op haar zoon. Harde werker, voetjes op de grond, nuchter en rustig. Nu ja, rustig. Als ze niet op de koers is dan toch. In die mate zelfs dat Jürgen liever niet heeft dat zijn moeder komt kijken:

“Jürgen heeft niet graag dat ik naar de koers kom. Ik maak veel te veel lawaai, zegt hij. Die paar keer dat ik aan de aankomst heb gestaan, zal hij mij wel gehoord hebben. Vijf rijen dik of niet, ik wring mij tussen de mensen door tot ik op de eerste rij sta. Eigenlijk is Jürgen te braaf, net als ik. Maar op de koers laat ik mij niet doen, daar neemt mijn moederinstinct het over.”

Echtgenoot Erwin, die gaat wel mee naar de koers om wielen aan te geven. En dan is er nog dochter Kelly, de vriendin van Jens Debusschere, de breedgeschouderde sprinthoop van het Belgische wielrennen. Kelly stond vroeger mee in de winkel met haar ouders, maar is nu 100% rennersvrouw, een stiel op zich.

Fabienne, Erwin en Kelly, 3 rasechte gangmakers van de koers. En jij kan nu ook zelf gangmaker van de koers worden. Als aandeelhouder kan je nu namelijk voor het eerst inspraak krijgen in de Lotto-wielerploeg, zelfs al vanaf 50 euro. Er zijn 3 formules: Silver, Gold en Platinum. Elk met hun specifieke, exclusieve voordelen. Zo krijg je bijvoorbeeld een zitje in de Algemene Vergadering, een waardebon voor de Lotto Soudal-shop, én de kans om met de ploeg en de renners unieke ervaringen te delen. Hoe groter je investering, hoe exclusiever je voordelen.


 
maandag 24 september

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
maandag 24 september
 
dinsdag 25 september

Ongelofelijke Jackpot van zo’n € 138.000.000 *
te winnen

zo’n € 138.000.000 * te winnen
dinsdag 25 september
 
woensdag 26 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 26 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden