Live Your Dream TOP 20 playlist

  • 07/09/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

De Nationale Loterij is fan van sport. Met Lotto is ze bijvoorbeeld al meer dan 30 jaar sponsor van de grootste Belgische wielerploeg en met SCOOORE heeft ze zelfs haar eigen sportpronostiek. 

Een andere passie is muziek. De Nationale Loterij ondersteunt tal van projecten in de muziekwereld. Ze was/is deze zomer ook weer aanwezig op heel wat festivals, zoals de eigen Lotto City Parade, Hype-O-Dream, Les Ardentes, de Gentse Feesten en Brussels Summer Festival, om er maar een paar op te noemen.

Sport en muziek, een combinatie van passies die ook onze Lotto Soudal-renners niet vreemd is. En naar verluidt is Tosh Van der Sande de meest fanatieke muziekliefhebber.
 
"Tosh is één van de renners die binnen de ploeg gekend is voor zijn grote affiniteit met muziek", vertelt Arne Houtekier, communicatiemanager bij Lotto Soudal. 

“Mijn smaak is heel uiteenlopend”
, pikt Tosh in. “Het gaat van Frank Sinatra tot de commerciële nummers die vandaag platgespeeld worden op de radio.”


En de muzikale invloeden komen van overal, zo blijkt…“Ik trek vaak naar Spanje en luister daarom ook naar Spaanse muziek. Zo pik ik wat woorden op en dat helpt me om de taal te leren. Maar via een van de verzorgers van de ploeg leerde ik bijvoorbeeld ook ‘Volbeat’ kennen, een Deense metalband. Ik ben later zelfs naar een concert van hen gegaan.”

Al die uren op de fiets, dan heb je wel wat tijd om muziek te luisteren, natuurlijk… “Niet echt, want op de fiets luister ik nooit. Ik wil me bewust zijn van alles wat er rond me gebeurt. Veiligheid gaat voor”, zegt hij vastberaden. En gelijk heeft hij.

“Maar als we zoals nu met de ploeg weg zijn op stage of wedstrijd, dan staat de muziek altijd aan, in de bus, op de kamer… Ik kan toch niet te lang zonder”, besluit hij met een knipoog. 

Naast Tosh zijn ook andere Lotto Soudal-renners uiteraard fan van bepaalde artiesten en/of nummers. Wij stelden de ultieme Live Your Dream TOP 20 samen. Veel luisterplezier!

 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september
 
zaterdag 22 september

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
zaterdag 22 september
 
dinsdag 25 september

Ongelofelijke Jackpot van zo’n € 138.000.000 *
te winnen

zo’n € 138.000.000 * te winnen
dinsdag 25 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden