Hét moment van Arne Houtekier

  • 10/09/2015
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Voor Arne Houtekier, de pr-manager van Lotto-Soudal, zijn er zo veel mooie momenten dat het moeilijk is om te kiezen. De talloze overwinningen van André Greipel, de krachttoeren van Jurgen Van den Broeck in de Tour, de Belgische titel van Jens Debusschere, het ontluikende talent van Tim Wellens

Als hij dan toch een top drie moet opstellen, dan gaat hij voor de derde plaats van Jürgen Roelandts in de Ronde van Vlaanderen 2013 (op drie); de sprintoverwinning van André Greipel op de Champs Elysées in de Tour van 2015 (op twee); en vooral de gele trui van Tony Gallopin tijdens de Tour van 2014 (op één).

Arne Houtekier: “De gele trui staat symbool voor wat je als renner nastreeft: de allerbeste zijn, al is het maar voor één dag. Binnen de ploeg wisten wij dat Tony Gallopin in de eerste week van de Tour 2014 stiekem dacht aan de gele trui. In die negende rit door de Vogezen werd verwacht dat de vluchters het zouden uitzingen tot op het einde. Gallopin geraakte in de vlucht met enkele sterke renners, zoals Tony Martin. De Duitser reed die dag solo naar een schitterende ritoverwinning, maar het enige wat ons interesseerde was of Astana en de andere ploegen de vlucht een vrijgeleide zouden geven. De voorsprong liep gestaag op, en tijdens mijn trip met de teambus van start naar finish groeide de hoop op een goeie afloop.

Arne Houtekier Lotto Soudal Tour de France

Aan de meet waren de taferelen overdonderend. Een Fransman die op de vooravond van quatorze juillet de gele trui pakt, met echtgenote Marion Rousse en zijn ouders die hem staan op te wachten na de meet... De mediastorm was immens. Na de rit duurde de interviewsessie zeker anderhalf uur. Zelfs de Franse president Hollande belde met Gallopin om hem te feliciteren, en de dag daarna werd onze bus bij de start omsingeld door duizenden mensen. Het was een etmaal om nooit te vergeten!”

 
maandag 24 september

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
maandag 24 september
 
dinsdag 25 september

Ongelofelijke Jackpot van zo’n € 138.000.000 *
te winnen

zo’n € 138.000.000 * te winnen
dinsdag 25 september
 
woensdag 26 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 26 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden