Lotto Soudal ploegvoorstelling Luik-Bastenaken-Luik

  • 02/05/2017

De ploegvoorstelling van Luik-Bastenaken-Luik: een afspraak die je zeker niet wil missen en die gratis is voor de supporters en wielerfans!


Voor het tweede opeenvolgende jaar streek het dorp van de partners van Luik-Bastenaken-Luik neer op de Place Saint-Lambert, op zaterdag 22 april. Het was dé gelegenheid om foto’s te makenhandtekeningen te vragen aan je favoriete renners en ook een bezoek te brengen aan de stand van alle partners van de “Doyenne”. Lotto Soudal onthaalde zijn spelers en supporters op vorstelijke wijze: 

  • Space-bikesanimatie: iedereen mocht proberen zo snel mogelijk op de pedalen te trappen en op die manier 4 rondes van deze unieke animatie te rijden, zijn concurrent te verslaan en een "Lotto Soudal"-drinkfles + een e-lotto cheque van €10 in de wacht te slepen. Ambiance verzekerd!
  • Signeersessies: Thomas De Gendt kwam naar de Lotto-stand om er posters van de ploeg te signeren
  • Verkoop van onze producten: bij elke aankoop van €5 producten van de Nationale Loterij, ontving de speler een geschenk: of twee vipuitnodigingen voor de Tour de France in Luik, of een “Lotto-Soudal”-petje, of een boek, etc.

Kortom, een namiddag vol souvenirs en geschenken voor de supporters. Laten we dus alvast een afspraak maken voor volgend jaar op de vooravond van de start van Luik-Bastenaken-Luik. 

 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden