Teammates

Wielrenners zijn vaak onderweg samen met hun collega renners, hun ‘teammates’. Zo brengen ze dus veel tijd samen door en leren ze elkaar goed kennen.

Hoe goed? Dat ontdek je in onze Lotto-Soudal ‘teammates’ afleveringen.


 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september

Het leven door een roze koersbril

Voor de ene is de bidon half leeg, voor de andere is hij half vol. Optimisme mag volgens sommigen dan wel “een morele plicht” zijn: met een slogan als “Live Your Dream” probeert de Lotto-ploeg de kunst van het positief denken elke dag opnieuw in de praktijk te brengen.

Welke renner daar het best in slaagt? Dat vroegen wij ons bij de Nationale Loterij ook af. Kun jij al raden wie? Brengt Tiesj Benoot jeugdig enthousiasme in de ploeg? Is Kris Boeckmans een onverbeterlijke positivo? Check deze video en ontdek snel of je het bij het rechte eind had!

Grappige jongens, die wielrenners!

Komieken en wielrennen, dat gaat prima samen. Niet voor niets imiteert Guga Baúl sinds jaar en dag zowel Johan Museeuw als Tom Boonen. En Wouter Deprez trok vorig jaar nog met Karl Vannieuwkerke voor een speciale editie van God in Frankrijk op pad. 

Maar houden wielrenners omgekeerd ook wel van een grap op zijn tijd? Ligt er later voor Thomas De Gendt een loopbaan als comedian in het verschiet? Is André Greipel eigenlijk de Duitse Bert Gabriëls? Je ontdekt het in deze video!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Dijen en kuiten insmeren is dagelijkse kost voor renners. Maar zouden ze ook gezichtscrèmes gebruiken? Zijn ze, behalve grootverbruikers van energiegels, ook kwistig met haargel? Zijn er die niet alleen uren in het zadel zitten, maar navenant veel tijd voor de spiegel spenderen? 

Waarom zou Kris Boeckmans eigenlijk een haardroger meenemen op hotel? En wat bedoelt Marc Sergeant als hij zegt dat Tony Gallopin “er altijd gestreken” uitziet? Zitten de Lotto-renners ook strak in het pak als ze hun teamplunje uittrekken? Of zijn er kandidaten om door Jani onder handen te worden genomen? Je ontdekt het in deze video!

Succes bij de dames

Vrouwen in het peloton? Kan niet, zegt de ene. Is goed voor ‘de moral’, zegt de andere.  

Hoe dan ook: renners spenderen vooral tijd als mannen onder elkaar. Maar dat er al eens van achter de zonnebril gelonkt wordt, daar twijfelt niemand aan. En dat sommige renners ook wel kunnen rekenen op vrouwelijke aandacht, is evengoed gekend.   

Zouden er dames zijn die Adam Hansen al eens Adam Handsome noemen? “Hij heeft tenslotte wel iets mysterieus over zich”, aldus Kenny Dehaes. Zou Jasper Debuyst echt zo populair zijn bij de dames als hij zelf beweert? Of gaat die eer toch naar Louis Vervaeke? Of misschien wel Jürgen Roelandts? In deze video komt in ieder geval best wat machismo bovendrijven!

Bijgeloof

Zout doorgeven mag niet. Het juiste rugnummer is een must. Net als een paternoster in de achterzak. 

Bijgelovig? Renners? Er wordt weinig over gepraat, al geven sommigen wel toe dat ze het zijn. Thomas De Gendt, bijvoorbeeld. Of Kenny Dehaes. 

Volgens sommigen heeft ploegleider Frederik Willems dan weer extra bijgeloof in de ploeg gebracht. Bovendien is ook de Italiaanse periode van Dennis Vanendert niet zonder gevolgen gebleven. En wat de vijftig souvenirs betekenen die de echtgenote van Marc Sergeant uit Lourdes meebracht: ook dat ontdek je in deze video!

Ochtendhumeur

De ochtendstond heeft goud in de mond. Nou ja, voor sommigen dan toch.

Renners moeten soms voor dag en dauw uit de veren. Een vroege training, een lange rit, een verre verplaatsing... Maar ook bij Lotto-Soudal doet niet iedereen dat even goedgemutst.

Wil je weten waar Lars Bak een hekel aan heeft ’s morgens? Wil je ontdekken wie er minstens drie koppen koffie nodig heeft om wakker te worden en dan nog niet voor 10 uur (of soms zelfs de middag) aanspreekbaar is?

Bekijk dan snel deze nieuwe Teammates video!Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden