Advies voor grote winnaars

Voetjes op de grond

Iedere speler droomt van het grote lot. Maar wanneer het plots zover is, verschijnen er al snel heel wat vraagtekens. Win je een groot bedrag, dan kan dat het verdere verloop van je leven grondig hertekenen. Daarom ondersteunt de Nationale Loterij grote winnaars tijdens die eerste spannende dagen en weken van hun nieuwe leven met praktisch advies.

Op de hoofdzetel van de Nationale Loterij in Brussel staat een team klaar dat de grote winnaars opvangt, niet alleen om de betaling van het gewonnen bedrag te regelen, maar ook - en vooral - om op vragen van de winnaar te antwoorden. 

In principe nodigt de cel Winnaarsbegeleiding van de Nationale Loterij winnaars uit vanaf een winst van € 250.000. Ook winnaars van lagere bedragen kunnen echter bij het team terecht.

Van de ene op de andere dag worden onze grote winnaars miljonair. Meteen wordt hen geadviseerd verstandig om te gaan met hun winst. Discretie en een goede begeleiding zijn daarbij cruciaal, alsook de opmaak van een financieel plan.

Anonimiteit

De meeste winnaars hebben vragen rond anonimiteit: wat vertellen ze aan familie en vrienden, wat aan de kinderen, hoe zullen kennissen en collega’s reageren? Het team van de cel Winnaarsbegeleiding heeft de nodige ervaring en kan je helpen om de implicaties van je beslissing in te schatten.

Winnen zorgt voor grote extase

We beschouwen het als onze taak om uitgebreid met de grote winnaars te praten, zodat we ze toch met beide voetjes op de grond houden. Voor de winnaar is het belangrijk dat hij of zij bij de Nationale Loterij terecht kan bij iemand die luistert en rustig advies geeft, op een neutrale manier, zonder dat er mogelijk jaloezie in het spel is.


Financieel comfort

Tot slot adviseren we de winnaar ook om de juiste financiële begeleiding in te roepen. Voor een discrete en aangepaste dienstverlening ben je wellicht beter af bij een professionele private banker. Eenmaal dat allemaal is geregeld, kan je als winnaar voluit genieten. Want als winnaar win je in de eerste plaats gemoedsrust. Je winst zorgt voor financieel comfort.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden