De Nationale Loterij steunt het Belgisch voetbal

  • 08/03/2018

De Nationale Loterij, dat is ook sport ! Jarenlang al doen wij aan sportsponsoring om de supporters te plezieren, omdat ook onze spelers de passie voor sport met ons delen. Focus op onze acties in het voetbal ! 

De Nationale Loterij steunt het Belgisch voetbal

​Standard Luik

De Nationale Loterij sponsort al méér dan 7 jaar Standard Luik, de  “Rouches” voor de echte fans. Gesticht in 1898 is deze sportclub van het Collège Saint-Servais nog altijd één van de populairste clubs van België. En met 10 titels en 7 Belgische bekers op haar palmares de derde beste club van het land.

  • Klik hier voor meer info.

Onze Lotto-acties : 

Tijdens het seizoen kunnen Lottery Club-leden tickets winnen voor de thuismatchen. Daarbovenop bieden we ze gedurende een aantal wedstrijden unieke ervaringen aan: deelname aan de VIP-receptie, een ontmoeting met de spelers, het geven van de aftrap,… 

Bij verschillende gelegenheden voert Lotto bovendien acties die voor een hechte band zorgen met de Standard-supporters.

​De Rode Duivels

SCOOORE! is de officiële betting partner van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Wij sponsoren niet enkel de Rode Duivels maar ook de Red Flames en het U21-team, ploegen die blijven zorgen voor een ongelooflijk gevoel van verbondenheid in ons land !

  • Klik hier voor meer info.

Onze SCOOORE!-actie :

Via onze Facebook-pagina en onze verschillende digitale platformen (hier en hier) organiseren wij meet & greet-sessies en andere unieke acties. Zo geven we we regelmatig tickets weg voor wedstrijden van één van de nationale teams en bieden we onze spelers spelbonussen of andere promoties aan ter gelegenheid van matchen van de Rode Duivels.

En uiteraard zijn we ook aanwezig op het terrein !

​Club Brugge

De Nationale Loterij is één van de hoofdsponsors van Club Brugge. De blauw-zwarten kunnen met hun 14 titels niet alleen één van de best gevulde erelijsten in het Belgisch voetbal voorleggen, ze spelen ook een belangrijke sociale rol met hun sportieve projecten en hun aandacht voor sociale integratie op vlak van onderwijs en gezondheid. 

  • Klik hier voor meer info.

Onze EuroMillions-acties : 

EuroMillions en Lottery Club organiseren regelmatig wedstrijden waarmee tickets gewonnen kunnen worden, maar evengoed een ontbijt met de spelers gevolgd door een onvergetelijke foto-sessie behoorde reeds tot de te winnen prijzen. Ontdek hier een video-reportage over één van die magische ontmoetingen…

Daarnaast ontwikkelden we samen met Club Brugge infographics : voetbalgerelateerde info voor de fan community die op een aantrekkelijke en eenvoudige manier wordt gepresenteerd. Het succes van deze visuals is enorm: wekelijks bereiken we hiermee op social media een significant gedeelte van de blauw-zwarte aanhang.

EuroMillions en Club Brugge zijn momenteel op zoek naar de “Voice of FCB”. Wie heeft de beste supportersstem ?

Onze steun aan de Belgische sport kadert in onze globale ondersteuning van goede doelen. Al meer dan 80 jaar verleent de Nationale Loterij onder de vorm van subsidies en sponsoring voor miljoenen euro’s steun aan humanitaire, sociale, culturele en wetenschappelijke organisaties. Daarmee is ze de grootste mecenas van het land. En jij bent het die dit als occasionele of regelmatige speler mogelijk maakt. 

Hoe groot of hoe klein het bedrag ook is waarvoor je speelt, ieder van jullie maakt mee het verschil. Bedankt daarvoor!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden