De Nationale Loterij steunt de Belgische film

 • 20/12/2017

 

Elk jaar ondersteunt de Nationale Loterij de grootste Belgische filmfestivals. Een blik op 4 events die geen enkele cinefiel of liefhebber van super films mag missen.

Film Fest Gent

Met 44 edities op de teller, is Film Fest Gent een van de bekendste filmfestivals van het land. Tien dagen lang worden honderden langspeelfilms vertoond en zijn er concerten met filmmuziek van de bekendste componisten. Sinds 2001 reikt Film Fest Gent trouwens de World Soundtrack Awards uit, één van de belangrijkste onderscheidingen in de wereld van de filmmuziek .

 • Onze EuroMillions-actie :

  - Wedstrijd
  - Exclusieve EuroMillions avond
  - Uitreiking  EuroMillions-prijs voor de beste kortfilm gemaakt    door een Belgische student.

Het filmfestival van Oostende

Het Filmfestival van Oostende breit in september nog een verlengstukje aan de zomervakantie. Het focust vooral, maar niet uitsluitend, op Belgisch werk. Dit evenement aan de Noordzee-kust laat je namelijk ook toe langspeelfilms, series,... uit de hele wereld te ontdekken.

 • Onze EuroMillions-actie :

  - exclusieve EuroMillions-avond
  - wedstrijd
  - Korting voor avant-premièrs voor Lottery Club leden
  - verdeling van 150 e-tickets.
 

Het Festival International du Film Policier de Liège

Bericht aan de liefhebbers van suspens en detectives : sinds een tiental jaar ontvangt Luik jaarlijks het Festival International du Film Policier, met meer dan 100 films van over heel de wereld. Hou je handboeien en je sheriffster klaar en kom genieten op dit ‘donker’ festival…

 • Onze EuroMillions-actie:

  - een wedstrijd
  - EuroMillions animatie tijdens het evenement
 

Het Festival International du Film Francophone

Elke herfst rolt Namen de rode loper uit en behangt de stad zich met strass en pailletten om de Franstalige film te laten schitteren. Sinds 1986 laat het FIFF alle filmgenres aan bod komen, dus ook de kortfilm. Daarnaast zet het de schijnwerpers op jong Belgisch talent en haalt het veel sterren van de (Franstalige) film naar ons land.

 • Onze EuroMillions-actie:

  - Exclusieve EuroMillions avond tijdens festival
  - wedstrijd waarme je VIP-tickets kan winnen

Het Brussels International Fantastic Film Festival

Het Bifff is zonder enige twijfel hét evenement voor alle zombie-fans en liefhebbers van andere schrikwekkende creaties. Twee weken lang kunnen de stoutmoedigsten onder ons de waanzinnigste, Sci-Fi en griezelfilms bekijken. Op het programma: weerwolven, liters bloed enz.,   dit alles in een sfeer die je nergens anders vindt.

 • Onze EuroMillions-actie:

  - een wedstrijd om tickets te winnen
  - EuroMillions animatie tijdens het evenement

Onze steun aan de Belgische sport kadert in onze globale ondersteuning van goede doelen. Al meer dan 80 jaar verleent de Nationale Loterij onder de vorm van subsidies en sponsoring voor miljoenen euro’s steun aan humanitaire, sociale, culturele en wetenschappelijke organisaties. Daarmee is ze de grootste mecenas van het land. En jij bent het die dit als occasionele of regelmatige speler mogelijk maakt. 

Hoe groot of hoe klein het bedrag ook is waarvoor je speelt, ieder van jullie maakt mee het verschil. Bedankt daarvoor!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden