De Nationale Loterij steunt de Belgische muziek

  • 24/11/2017
België geniet internationale faam voor zijn muziekfestivals. Voor de Nationale Loterij vormen de festivals het geknipte decor om persoonlijk contact te leggen met het publiek. Voor de festivalganger staat de beleving van het festival centraal: fun, sfeer, vriendschap en plezier. 

De Nationale Loterij onderlijnt dat gevoel op de festivals. We bieden de bezoekers op onze stand een extra belevenis aan. Hoe we dat doen? Via spelletjes en speciale acties. De doelstelling is altijd dezelfde: de bezoekers kennis laten maken met het product en de band met bestaande spelers versterken door originele ervaringen aan te bieden.

Naast de muziekfestivals zijn we trouwens ook partner van verschillende venues zoals Lotto Arena, Wilde Westen, AB, La Madeleine, Muziekodroom,… Wist je trouwens dat we ook partner zijn van Poppunt? Lees hier meer over deze actie.

Onze steun aan de Belgische sport kadert in onze globale ondersteuning van goede doelen. Al meer dan 80 jaar verleent de Nationale Loterij onder de vorm van subsidies en sponsoring voor miljoenen euro’s steun aan humanitaire, sociale, culturele en wetenschappelijke organisaties. Daarmee is ze de grootste mecenas van het land. En jij bent het die dit als occasionele of regelmatige speler mogelijk maakt. 

Hoe groot of hoe klein het bedrag ook is waarvoor je speelt, ieder van jullie maakt mee het verschil. Bedankt daarvoor!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden