De Nationale Loterij steunt de Belgische sport

  • 02/02/2018
Doorheen de jaren is sport uitgegroeid tot het belangrijkste sponsordomein van de Nationale Loterij. Het grote publiek leeft intens mee met atleten en teams. Sport zorgt voor emotie en spelplezier. Die sterke band linken we via sponsoring aan het merk Lotto.

Ons sponsorbeleid heeft een strategische focus op wielrennen. Zo sponsoren we onder andere de wielerploeg van Lotto Soudal en wedstrijden als Luik-Bastenaken-Luik, Gent-Wevelgem en de Waalse Pijl, maar ook de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent en het recreatief fietsen. Daarnaast treedt Lotto ook op als sponsor van onder meer Standard de Liège, de AG Memorial Van Damme en de Ronde van Wallonië. Ze is ook partner van speciale projecten als de Lotto Young Adventurers dat jongeren de kans biedt om onvergetelijke ervaringen op te doen. 

Maar niet enkel Lotto sponsort sport, ook via andere merken draagt de Nationale Loterij haar steentje bij in de sportsector. Zo is EuroMillions partner van Club Brugge en de grootste partner van de EuroMillions volleybal en basketbal leagues. Scooore! ondersteunt de Rode Duivels.

Onze steun aan de Belgische sport kadert in onze globale ondersteuning van goede doelen. Al meer dan 80 jaar verleent de Nationale Loterij onder de vorm van subsidies en sponsoring voor miljoenen euro’s steun aan humanitaire, sociale, culturele en wetenschappelijke organisaties. Daarmee is ze de grootste mecenas van het land. En jij bent het die dit als occasionele of regelmatige speler mogelijk maakt. 

Hoe groot of hoe klein het bedrag ook is waarvoor je speelt, ieder van jullie maakt mee het verschil. Bedankt daarvoor!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden