Sponsoring aanvragen

Sponsort de Nationale Loterij ook jouw evenement

De Nationale Loterij heeft een brede interesse. Jaarlijks sponsoren we ruim 1.300 evenementen met onze merken Lotto, Win For Life, Euro Millions, Subito en Nationale Loterij. Om te weten of jouw initiatief in aanmerking komt voor sponsoring, volstaat het een dossier in te dienen.

Er zijn vijf basisvoorwaarden

 
Het evenement moet in België plaatsvinden.

Het evenement en de voorgestelde return moeten passen binnen de marketing- en sponsorstrategie van de Nationale Loterij. Het evenement of de activiteit moet bijdragen aan het imago en de commerciële objectieven van de Nationale Loterij en haar merken.

De Nationale Loterij krijgt exclusiviteit als sponsor uit de sector van de kansspelen..

Het doelpubliek van het evenement mag niet minderjarig zijn.


Het dossier moet je uiterlijk vier maanden voor de datum van het evenement indienen per mail op het volgende e-mailadres: Sponsoring.nl@nationale-loterij.be

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste nieuwigheden en acties van de Nationale Loterij.

Ik schrijf me in!

Evaluatiecriteria

Is aan die vier eerste voorwaarden voldaan, dan evalueren we je aanvraag. De goedkeuring van sponsordossiers gebeurt in functie van de strategie van onze merken, de regionale spreiding van de diverse dossiers en de gevraagde financiële input.

Return

Het allerbelangrijkste is uiteraard dat het evenement ook een zekere return biedt voor de Nationale Loterij. Via de sponsoring van evenementen creëren we een emotionele band tussen onze merken en het publiek. We brengen onze merken extra in de aandacht en gaan een persoonlijke relatie aan met het publiek.


Aanvraag in verband met een lokaal initiatief

De Nationale Loterij ondersteunt ook lokale culturele, sportieve en sociale initiatieven, zoals een buurtfeest. Het zijn evenementen die dicht bij de mensen staan. We geven die ‘proximity’-initiatieven graag een financieel ruggensteuntje.

Wat vermeld je in je dossier?


Alle info over de samenstelling van een compleet sponsordossier vind je hier:

Sponsordossier


Alle info over de samenstelling van een ‘proximity’-dossier vind je hier:

'Proximity'-dossier

Je mag jouw sponsoring aanvraag naar onderstaand e-mailadres versturen.
Nog vragen? Lees meer over sponsoring op de FAQ-pagina.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden