Sponsoring aanvragen

Sponsort de Nationale Loterij ook jouw evenement? 

De Nationale Loterij heeft een brede interesse. Jaarlijks sponsoren we ruim 1.300 evenementen en activiteiten met onze merken Lotto, Win For Life, Euro Millions, Subito en Nationale Loterij. Om te weten of jouw initiatief in aanmerking komt voor sponsoring, volstaat het een dossier in te dienen. 

Er zijn vijf basisvoorwaarden: 

Het evenement of de activiteit moet in België plaatsvinden.Het evenement of de activiteit en de voorgestelde return moeten passen binnen de marketing- en sponsorstrategie van de Nationale Loterij. Het evenement of de activiteit moet bijdragen aan het imago en de commerciële objectieven van de Nationale Loterij en haar merken.


De Nationale Loterij krijgt exclusiviteit als sponsor uit de sector van de kansspelen. 


Het doelpubliek van het evenement mag niet minderjarig zijn. 


Het dossier moet je uiterlijk vier maanden voor de datum van het evenement indienen per mail op het volgende e-mailadres: Sponsoring.nl@nationale-loterij.be.Alle info over de samenstelling van een compleet sponsordossier vind je hier:

Sponsordossier


Evaluatiecriteria

Is aan deze vijf eerste voorwaarden voldaan, dan evalueren we je aanvraag. De goedkeuring van sponsordossiers gebeurt in functie van de strategie van onze merken, de regionale spreiding van de diverse dossiers, de gevraagde financiële input en de bedschikbare budgetaire enveloppe.


Aanvraag in verband met een lokaal initiatief

De Nationale Loterij ondersteunt ook lokale culturele, sportieve en sociale initiatieven. Het zijn evenementen die dicht bij de mensen staan. We geven die ‘proximity’-initiatieven graag een financieel ruggensteuntje.Alle info over de samenstelling van een ‘proximity’-dossier vind je hier:

'Proximity'-dossier

Nog vragen? Lees meer over sponsoring op de FAQ-pagina.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden