Bedankt !

Al ruim 80 jaar steunt en begeleidt de Nationale Loterij tal van projecten van verenigingen met een humanitair, sociaal, sportief, cultureel en wetenschappelijk oogmerk. Hier vindt u de dankbetuigingen die zij aan de Nationale Loterij hebben gericht – maar die eigenlijk in eerste instantie bestemd zijn voor de spelers van de Nationale Loterij. “Subsidiëring” is vooral mogelijk dankzij hen … Bij dezen dus een oprecht woord van dank aan alle spelers van de Nationale Loterij!

Keno

De EORTC financieren: een investering met meervoudige return. De EORTC is erkentelijk naar al haar schenkers en partners toe die haar helpen om haar opdracht uit te voeren. De vereniging wenst de Belgische Nationale Loterij haar oprechte dankbaarheid te betuigen.."
EORTC AISBL (European Organisation for Research and Treatment of Cancer)


"De Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen bedanken de Nationale Loterij voor haar bijdrage tot het succes van de aanvang van de jumelage tussen de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen en de Passage Pommeraye in Nantes."
Martine Molle - Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen


"Les Nuits du Cirque bedankt al haar partners en in het bijzonder de Nationale Loterij die, dankzij haar steun, heeft bijgedragen tot het populaire en artistieke succes van het evenement. We maken alvast een afspraak volgend jaar! "

Cédric Monnoye - VZW Les Nuits du Cirque


"De NVHL wenst haar activiteiten verder te zetten en te ontwikkelen in samenwerking met de Nationale Loterij. Zo hadden sinds het begin van 2015 (op 26 en 27 januari en op 12 en 13 februari) conferenties in scholen plaats voor het promoten van orgaandonatie. Ook in maart 2015 (op 20, 21 en 22 maart in Luik) stonden de reclameborden van de Nationale Loterij in de kijker op de « Papillon »-stand. Die stand met het logo van de Nationale Loterij kende trouwens veel succes. Dankzij die stand, waarop doorlopend leden van de gemeentelijke overheid van Luik aanwezig waren, konden we de handtekening van 35 extra personen verzamelen die de wens te kennen gaven orgaandonor te willen worden. Bedankt aan de Nationale Loterij voor haar waardevolle participatie!"
Jean Claude CARETTE – Nationale Vereniging voor Hart- en Longgetransplanteerden vzw


"DLa Vieille Boucle Lustinoise bedankt de Lotto, historische partner van het Belgische wielrennen, voor de steun!"
Jean Leblon - Le Boyau Lustinois VZW


"Met 19 deelnemende landen voor het EK U15 en met 20 deelnemende landen voor het EK U17 werd het record van het aantal deelnemers verbroken ! Mede door de inbreng van de Nationale Loterij blijft het financieel haalbaar om zulk Europees Kampioenschap te organiseren. De Nationale Loterij brengt mensen bij elkaar ! Hartelijk dank namens de Vlaamse Squashfederatie vzw"
Rudy Cleymans - Vlaamse Squashfederatie vzw


"We wensen u onze erkentelijkheid te betuigen en u ontzettend te bedanken om ons dansproject « The Pink Story », dat plaatshad op 26 maart laatstleden in W:Halll, te hebben gesteund. "
Maria-Teresa Schmidburg - Fondation Saint Luc


"ZOO/Thomas Hauert bedankt de Nationale Loterij van harte voor de steun die ze heeft verleend aan de nieuwe creatie van ons gezelschap « Inaudible » - groepsstuk voor zes dansers, waarvan de Belgische première plaatshad in mei 2016 in Brussel in het kader van het Kunstenfestivaldesarts. Die subsidies laten ons toe kwaliteitsprojecten te ontwikkelen en dragen bij tot de nationale en internationale uitstraling van onze activiteiten. "
Caroline Vermeulen - ZOO/Thomas Hauert


"We danken de Nationale Loterij voor de broodnodige steun. Het geeft ons met Merodefestival de kans om gedurfde keuzes te maken met (inter)nationale folkartiesten die we kunnen plaatsen in mooie erfgoedsites in de regio, en onze wandelingen te omkaderen met sterke artiesten. Zo werken we aan een verfrissend innovatief folkfestival."

Jochen Smets - Wesp vzw


" Zoals gewoonlijk was de Europadag, georganiseerd in Brussel op 9 en 28 mei 2016, opnieuw een denderend succes. Bedankt aan de Nationale Loterij om er te hebben toe bijgedragen en zo haar rol van drijfveer voor de burgerzin te hebben geconcretiseerd."

Patrick Huart, Secretaris-generaal van « Image de l'Europe à Bruxelles », Cultuur & Communicatie.


" We wensen de Nationale Loterij van harte te bedanken opdat we het evenement “Honderd kunstenaars vrij” hebben kunnen organiseren. Alvorens een facelift te ondergaan en te starten met de afbraak- en heropbouwwerken, nodigde het Joods Museum van België 100 artiesten uit om zich creatief te uiten op de muren, de tentoonstellingsruimtes, gangen, trappen, daken en binnenkoer van het gebouw. Het was een feestelijke ontmoeting met het publiek én een inspiratiebron. Meerdere duizenden personen kwamen de werken bewonderen, gedeeltelijk efemere, behorende tot alle disciplines. Nogmaals onze hartelijke dank aan de Loterij voor haar vertrouwen en haar steun."

Pascale Falek – Joods Museum van België


"Onze oprechte dank voor de subsidies die u toekent. Kostuums vormen een aanzienlijke kost voor elke club. Dankzij u zijn nagenoeg de helft van de kostuums van de danseressen betaald en zodoende kunnen we onze kleding verfraaien! Bedankt."

Claude Saffre - Danse et Vous


"Sinds het begin, ruim 20 jaar geleden, bedankt Het Museum voor Geneeskunde de Loterij voor haar steun niet alleen voor het concretiseren van het project “Museum” in de jaren negentig maar ook voor het verwerven van patrimonium en voor de organisatie van tentoonstellingen. Het Museum wenst de Nationale Loterij dan ook nogmaals te bedanken voor haar vertrouwen."

Thierry Appelboom – Museum voor Geneeskunde


"Onze bijzondere dank gaat naar de Nationale Loterij voor haar terugkeer als een van onze sponsors. Zonder haar was de organisatie van deze editie 2016 niet mogelijk geweest."

Philippe De Raeve - Astrid Bowl


"Wij zijn de Nationale Loterij bijzonder dankbaar voor haar steun aan ons instituut, dat gesticht werd door Nobelprijswinnaar Christian de Duve. Dankzij die subsidie, die voor ons een kostbare hulp betekent voor het ondersteunen van onze vorsers, kunnen we ons onderzoek op zeer hoog niveau verderzetten."

Professor Emile Van Schaftingen - De Duve Institute


"Onze dank aan de Nationale Loterij voor haar steun die ons heeft toegelaten het onmisbare voorjaarsfestival “Namur en Mai” nieuw leven in te blazen!"

Nora Gosse - Pastoo


"Zonder de steun van de Nationale Loterij hadden we de tentoonstelling niet kunnen realiseren wegens onvoldoende financiële middelen. De door de Nationale Loterij toegekende subsidie is bijgevolg een substantieel element voor het welslagen van de tentoonstelling."

Christian Koninckx, voorzitter van de Koninklijke Vereniging Dynastie en cultureel Erfgoed


"Mijn bijzonder hartelijke dank aan de Nationale Loterij voor haar hulp aan de VZW 30+30, waardoor we ons kunnen inzetten voor mensen van de 3e leeftijd, invaliden, zieken en personen in moeilijkheden of die slachtoffer zijn van mishandeling."

M. Libert - Vzw 30+30


"Bedankt aan de Nationale Loterij die elk jaar de « dag van de Naamse trots » steunt. Die werd dit jaar voor de 8e keer georganiseerd."

Laurent van de asbl Fiertés Namuroises


"Onze dank aan de Nationale Loterij voor haar gewaardeerde en zeer belangrijke hulp zonder dewelke wij niet zouden hebben kunnen investeren in de gespecialiseerde opleiding van jonge muzikanten en hen alle kansen bieden om zich met brio te integreren in het beroepsleven."

Patricia Wilenski - Centre d'Art Vocal et de Musique Ancienne


"De Heilig Bloedprocessie heeft dit jaar een bijzonder groot succes gekend dankzij enerzijds het schitterende weer, maar anderzijds vooral door restauratie - vernieuwingen uit 2015 & 2016, die mogelijk werden gemaakt dankzij de subsidie van de Nationale Loterij. Nieuwe wagens werden geïntroduceerd: Het aards Paradijs, de Pilatus - en de Heroduswagen. Verder de nieuwe groepen: Brugge feest en de profeten met het Gouden Kalf . De Heilig Bloedprocessie vzw hoopt samen met de Nationale Loterij haar 10 jarig renovatieproces te kunnen verder zetten, om nog meer glans te kunnen geven aan dit uniek Unesco werelderfgoed monument."

WIlliam De Groote - Heilig Bloedprocessie


"In het kader van de organisatie van de Sint-Genesius-RUN wensen de organisatoren en de gemeente Sint-Genesius-Rode de Nationale Loterij te bedankten voor haar steun. Dankzij haar bijdrage kreeg het evenement een onverhoopte impuls. Bedankt en tot volgend jaar voor een nieuwe editie."

Sebastien Haas - Jackfly vzw


"De « Académie royale de Belgique » dankt de Nationale Loterij zeer hartelijk. Zonder haar steun had de Académie bepaalde projecten immers niet kunnen concretiseren, met name de projecten met betrekking tot de digitale ontwikkeling."

Catherine Hocquet - Académie Royale de Belgique


""Les Parlantes" bedankt de Nationale Loterij voor haar volgehouden steun aan de door onze vereniging georganiseerde activiteiten. Zonder haar steun zouden we onze slagzin niet kunnen hooghouden: "Lezen heeft een prijs, onwetendheid is aanzienlijk duurder”"

Daniel Van Kerkhoven - Arteco 3.0


"We danken de Nationale Loterij voor de broodnodige steun. Het geeft ons met Merodefestival de kans om gedurfde keuzes te maken met (inter)nationale folkartiesten die we kunnen plaatsen in mooie erfgoedsites in de regio, en onze wandelingen te omkaderen met sterke artiesten. Zo werken we aan een verfrissend innovatief folkfestival."

Jochen Smets - Wesp vzw


"Het “Festival de Wallonie” dankt de Nationale Loterij van ganser harte voor haar onmisbare steun om dit artistieke project concreet te maken tot wat het is – dat wil zeggen: een zeer hoogstaand festival van klassieke muziek, dat voor eenieder in Wallonië en Brussel toegankelijk is. "


"Van ganser harte bedankt voor uw bijdrage tot het algehele succes van ons project. Rond onze 90 koorzangers vijf talentvolle solisten, een orkest van zo’n twintig ervaren muzikanten een geboeid publiek van 500 personen samenbrengen was een gewaagde gok. Een volle zaal applaudisseerde enthousiast voor het bravourestuk van de jonge solisten, het charmante en expressieve orkest en het indrukwekkende aantal talentvolle en geestdriftige koorzangers en –zangeressen, die allen na vele maanden van voorbereiding het beste van zichzelf hebben gegeven. Dit was niet mogelijk geweest zonder de steun van een mecenas zoals de Nationale Loterij. Onze oprechte dank hiervoor!"

Elisabeth Iossa - Choeurs de la Badinerie vzw


" Het RACB National Team wil de Nationale Loterij zéér hartelijk danken voor haar kostbare steun sinds 2010. Daardoor krijgen onze beste Belgische piloten werkelijk een topbegeleiding –die trouwens méér dan nodig is om op het hoogste niveau te kunnen meedraaien. Wij zijn met name bijzonder trots om de Nationale Loterij te kunnen betrekken bij de recente successen van Thierry Neuville in het wereldkampioenschap rallyrijden en van Stoffel Vandoorne, die werd “gepromoveerd” tot formule 1-piloot. Beiden hebben de Belgische eer met verve verdedigd!"

Geoffroy Theunis


"We wensen de Nationale Loterij te bedanken voor alle mecenaatsacties die ze onderneemt en in het bijzonder voor het financiële duwtje in de rug dat ze geeft aan jongeren die de moeilijk te realiseren droom om een artistiek beroep uit te oefenen wensen te verwezenlijken! "

Gaelle Cornut Directrice van World crafts council – Franstalig België (WCC-BF)


"Onze oprechte dank aan de Nationale Loterij voor haar steun. De organisatie van een evenement zoals ons Festival vraagt niet alleen een enorme investering qua tijd maar ook van financiële middelen en zonder de steun van de Nationale Loterij hadden we ons project niet tot een goed einde kunnen brengen. "

Anne Mathelart - Cercle Artistique et Culturel Bonsvillersois


"We danken de Nationale Loterij voor haar steun bij de realisatie van onze feeërieke spektakels in het kader van de eindejaarsfeesten. We lieten jong en oud dromen. Alles is mogelijk… dankzij u! Kerstmis en de magie errond komen enkel tot leven door de schittering in de ogen van zij die delen. "

Anne Nocturnales vzw


"Het is eigenlijk simpel: zonder de Nationale Loterij hadden wij zelfs niet hoeven te denken aan een project voor hulp, steun en informatie aan al wie te maken krijgt met eetstoornissen. Hartelijk dank voor jullie vertrouwen! « Spelen » betekent ook « Helpen », zeker weten …"

Anne Jean-François Cats – MIATA vzw (Maison d'Information et d'Accueil des Troubles de l'Alimentation – een organisatie die zorgt voor informatie aan en opvang van mensen die worden geconfronteerd met eetstoornissen).


"Uit naam van het volledige organisatieteam van het Internationale Festival van de Historische Film te Waterloo, willen wij jullie allen danken voor het succesrijke verloop van onze derde editie!
Dat succes stoelt op de bijdrage van een reeks partners én op teamwerk. Bij dezen dus een woord van dank aan onze talrijke medewerkers, onze super-vrijwilligers, onze partners voor hun steun én de inwoners van Waterloo voor hun betrokkenheid.
Op de jaargang 2015 mogen wij met trots terugblikken: een enthousiast publiek, een hoogstaande filmprogrammatie, de officiële jury die de ontvangst in Waterloo ten zeerste wist te appreciëren en … commerciële partners die duidelijk in hun nopjes waren!
Wij hopen dat alle aanwezigen het tijdens deze derde editie naar hun zin hebben gehad, niet alleen inzake films, maar ook inzake menselijke contacten …
Andermaal hartelijk dank, uit de grond van ons hart … en hopelijk zien we iedereen terug op de vierde editie van ons Internationale Festival van de Historische Film te Waterloo! "

Cédric Monnoye - Directeur van het Internationale Festival van de Historische Film te Waterloo.


"Wij houden eraan de Nationale Loterij van harte te bedanken voor haar steun en haar vertrouwen dankzij dewelke ons project verder kan groeien tot groot vermaakt van zowel kinderen als volwassenen. "

Christophe Utterwulghe - Picorchamps vzw


"« Les amis des concerts du dimanche matin » blijft voortbestaan dankzij de subsidie van de Loterij, waardoor meer artiesten kunnen worden aangeworven en projecten gerealiseerd en de vereniging vooral in de stad Luik en in het hele land erkenning krijgt. Om die reden zullen we u nooit vergeten, duizend keer bedankt."

Cécile Leleux - ACDM vzw(Les amis des concerts du dimanche matin)


"Dankzij de steun van de Nationale Loterij kunnen onze vrijwilligers zich inzetten voor een project waar hun hart naartoe gaat: lotgenoten tot steun zijn en samen op weg gaan naar herstel, mensen informeren over eetstoornissen. Het is maar dankzij deze steun dat wij het verschil kunnen maken, voor zovele mensen die de weg kwijt zijn, die zich schamen omwille van het taboe van de eetstoornis en die samen met ons zoeken naar een gezonder en gelukkiger leven. Hartelijk bedankt vanwege alle patiënten, familieleden, betrokkenen en vrijwilligers om deze kansen tot ontmoeting en bijdragen tot herstel mogelijk te maken!"

Els Verheyen - Vereniging Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa


"In naam van onze 67 stagiaires afkomstig uit 30 landen betuigen wij u onze oprechte dank voor de onvergetelijke momenten die zij dankzij u mochten beleven en voor de herinneringen die ze hebben kunnen meenemen. Bedankt, in naam van onze optredende artiesten, verblijvende artiesten, lerarenkorps en in naam van het publiek, voor al die muzikale ontmoetingen die dankzij u konden worden geconcretiseerd. Bedankt om ons te hebben gesteund bij de realisatie van « Musica Mundi 2015 »!"

Hagit Hassid-Kerbel - Musica Mundi


"1 miljoen Belgen maakten kennis met duurzaam bouwen dankzij Ecobouwers/Ecobâtisseurs en de Nationale Loterij. Een erg vruchtbare samenwerking."

Jurgen Naets - Bond Beter Leefmimilieu Vlaanderen


"Wij zijn de Nationale Loterij, als onze partner sedert meerdere jaren, zeer erkentelijk voor de steun. Het is een belangrijke pijler bij de organisatie van onze jaarlijkse wedstrijd. In naam van de paralympische familie van ruiters en hun entourage kunnen wij de Nationale Loterij niet genoeg bedanken voor de sponsoring die wij jaarlijks krijgen. Van harte dank !"

Ann Bamelis & Anne d'Ieteren - Quadrille vzw


"Mede dankzij jullie steun werd Drawing - The Bottom Line een groot succes. "

Philippe Leeman - VMHK


"Zonder de steun van de Nationale Loterij zouden alle gemoedelijke bemiddelingsactiviteiten voor zwakkere families en groepen die de identiteit vormen van het Brusselse kunstencentrum niet tot stand zijn kunnen komen. In het WIELS komen kunstliefhebbers, buren, toeristen, buurtverenigingen en … veel kinderen met elkaar in aanraking. Dat vormt het karakter en de unieke identiteit van de vereniging."

Sophie Rocca


"Het team van ID@Work dankt de Nationale Loterij voor de steun aan een uniek wetenschappelijk project dat gelijkheid op de werkvloer nastreeft. ID@Work wil de tewerkstelling van mensen met een verstandelijke beperking bevorderen zodat ze een gelijkere en meer gerespecteerde plaats in onze maatschappij kunnen verwerven. Het is van groot belang dat een organisatie als de Nationale Loterij met haar steun duidelijk maakt dat ze wil focussen op talenten van mensen en niet op beperkingen."

Anouk Van Hoofstadt - Antwerp Management School


"Dankzij de financiële steun van de Nationale Loterij heeft de vzw Bio-MENS de wedstrijd “De Jonge Baekeland” stevig kunnen uitbouwen. Hierdoor werd het mogelijk om de doelstellingen van de vzw te verwezenlijken:

  • Bio-MENS vzw wenst een brug te slaan tussen de jongeren en de wetenschappelijke wereld van de universiteit en het onderzoek, de ondernemingen en de overheid, door hen de zo nodige neutrale milieueducatie te verschaffen.
  • Bio-MENS vzw wil degelijke wetenschappelijke informatie verschaffen en begeleidt daarom de ingeschrevenen met een uitgebreide documentatie in een dubbel tijdschrift MeNS.
Dankzij de steun van de Nationale Loterij kon Bio-MENS de zevende editie van De Jonge Baekeland organiseren. De wedstrijd, die in het teken stond van de problematiek van de opwarming van de aarde, was een groot succes. Er werden in de finale twee prijzenpotten van 2500 euro verdeeld onder Vlaamse en Waalse finalisten."

Geert Potters - BioMENS vzw


"Dankzij de financiële ondersteuning van de Nationale Loterij is het mogelijk geweest om in 6 jaar tijd Playing for Success van 0 naar 16 centra uit te bouwen en dit over gans België. De opstart van dit sociaal project is niet evident en vraagt enorm veel inzet van vrijwilligers, leerkrachten, stagiairs, clubs, spelers,… Ook de coördinatie van al deze actoren is een hele opgave. Het resultaat mag alvast gezien worden als we op de verschillende diploma-uitreikingen de jongeren bezig zien en zien hoe zij geëvolueerd zijn tijdens het project, zich geapprecieerd en gerespecteerd voelen, maar vooral ook meer zelfvertrouwen hebben gekregen. Dit is prachtig om te zien. Door de steun van de Nationale Loterij hebben we nieuwe kansen kunnen creëren voor deze jongeren in hun verdere ontwikkeling binnen deze maatschappij."

Sonja De Nollin - CST vzw


"De Stichting Folon bedankt de Nationale Loterij van harte voor haar steun aan de manifestatie “Folon – Agence de voyages imaginaires” georganiseerd door de Stichting ter gelegenheid van de 15e verjaardag!"

Pascal Bourdinon - Stichting Folon


"We zijn de Nationale Loterij zeer dankbaar voor haar onvoorwaardelijke steun."

Antonio Nardone - Off Course


"De “Conseil des Femmes Francophones de Belgique » bedankt de Nationale Loterij voor haar steun aan de bescherming van de vrouwenrechten."

Viviane Teitelbaum - Conseil des Femmes Francophones de Belgique


"Sinds haar oprichting geniet EUROPALIA de steun van de Nationale Loterij die het haar mogelijk maakt haar missie te verwezenlijken. Bruggen bouwen via de kunst in al haar expressievormen, een uniek podium voor alle disciplines bieden aan getalenteerde jongeren en honderdduizenden mensen, kunstliefhebbers, maar ook aan het brede publiek, jongeren in groep of in gezinsverband of gewoon nieuwsgierigen die de wereld willen afreizen zonder het land te verlaten de kans bieden “de anderen” te ontdekken en beter te begrijpen, wat vandaag meer dan ooit een troef is voor een betere wereld. Bedankt aan de Loterij en aan allen dankzij wie zij bestaat."

Kristine de Mulder - Europalia International


"Het is een godsgeschenk dat de Nationale Loterij nobele initiatieven voor de verspreiding van de kennis van ons erfgoed en culturele geschiedenis met enthousiasme steunt en dit geniet onze hoogste waardering."

Hugo Vanhoudt voor EGMP vzw, Aalst.


"Bedankt voor de steun en de eerste samenwerking voor Festival Bad, een belevingsfestival voor mensen met een beperking. Het geeft ons alvast de nodige ondersteuning en niet alleen financieel om dit project verder uit te bouwen."

Dany Gryson - Folkfestival Dranouter vzw


"Het jeugdhuis De Troubadour wenst de Nationale Loterij van harte te bedanken voor de ontvangen steun bij hun verhuis. Dankzij deze steun is de Torhoutse jeugd verzekert van een warm, gezellig en veilig uitgaanspand dat voldoet aan alle verwachting die de hedendaagse jeugd stelt aan een jeugdhuis. Dankzij de succesvolle verhuis kan het unieke project Tordale café ook voortgezet worden, waarbij mensen met een (mentale) beperking betrokken worden in het jeugdhuis. Het project werd zelfs uitgebreid naar de woensdagochtend, waar de bewoners van Tordale tijdens de wekelijkse markt zelf openhouden. "

Wouter Lips - Jeugdhuis de Troubadour (voorheen Jeugdhuis de Closjard)


"Wij danken de Nationale Loterij voor haar onafgebroken steun, jaar in jaar uit … Zonder die steun zouden wij niet kunnen blijven bestaan"
Capucine Carliez – Foire du Livre Belge - vzw Association culturelle et artistique d'Uccle


"Dankzij de steun van de NL werd een 20 jarig jubileum een groot internationaal feest waar onze internationale gasten genoten van onze gastvrijheid en de talrijke deelnemers aan workshops en toeschouwers van de voorstellingen konden genieten van een zeer gevarieerd en sterk aanbod.
Dank u wel NL om ons hierbij te steuen, zonder jullie hulp was dit niet mogelijk geweest!
!"
Marc Breban - Tout Court Improvisatietheater vzw


"Dankzij de subsidie van de Nationale Loterij kunnen wij vele duizenden warm maken om een goed doel in hun testament op te nemen."
Marnix Puype – Testament


"Het Internationaal Instituut voor Fysica en Chemie betuigt zijn dankbaarheid aan de Nationale Loterij voor haar steun aan de vereniging. Dankzij die subsidies blijft het Instituut verder kwaliteitsvolle wetenschappelijke projecten ontwikkelen. Al die uitmuntende activiteiten dragen bij tot de internationale uitstraling van België."
Dominique Bogaerts


"Samen met de Nationale Loterij creëert MUS-E Belgium kansen voor kinderen en jongeren om mee te bouwen aan een gedragen samenleving waar talenten zich kunnen ontwikkelen en waar iedereen zijn/haar stem kan doen weerklinken. Dank zij de Nationale Loterij worden de MUS-E activiteiten verspreid over het hele land en bouwen we samen  aan een transculturele dialoog."
Tom Goris


"Onze organisatie dankt de Nationale Loterij uitdrukkelijk voor het ondersteunen van onze maatschappelijk activerende activiteiten."
Peggy Devis – vzwl Linx+


"Onze hartelijk dank aan de Nationale Loterij voor de steun zonder dewelke deze verjaardag niet de uitstraling zou hebben gehad zoals die werd ervaren."
Louis Fraipont - Confrerie de l'ordre de Saint Antoine


"De subsidies van de Nationale Loterij in 2014 en 2015 lieten ons toe een extra dimensie te geven aan de wedstrijden georganiseerd door Bizz4Sport en Belles Courses. De gemaakte  en gesubsidieerde uitgaven zorgden voor een grotere visibiliteit en aantrekkelijkheid van onze activiteiten. We danken de Nationale Loterij van harte voor die steun."
Frédéric Driessens - Bizz4sport


"De steun van de Nationale Loterij aan de Challenge Edhem Sljivo is meer dan relevant en getuigt van een mooie en efficiënte imagocombinatie. Nogmaals bedankt!" 
Robbie Hermans – asbl Piazza dell’Arte 


"Wij danken de Nationale Loterij hartelijk voor hun steun aan het Artiesten Parcours, een project dat ondertussen reeds aan haar tiende editie toe is. Dankzij deze steun hebben we ondermeer creatieve ateliers georganiseerd met verschillende scholen en voorzieningen binnen de geestelijke gezondheidszorg, de gehandicaptensector en de sector van de verslavingszorg."
Overlegplatform Geestelijke Gezondheidszorg Gebied Brussel-Hoofdstad


"De Vrouwenraad bedankt de Nationale Loterij van ganser harte voor de jaarlijkse steun aan zijn activiteiten en campagnes. Zo wordt meteen duidelijk dat de federale overheid het principe van de gelijkheid m/v , toch één van de pijlers van het westers samenlevingsmodel, volledig onderschrijft."
Leen Scheerlinck - De Vrouwenraad


"Het hele Scale Dogs team wil de Nationale Loterij bedanken voor de jaarlijkse steun die wij ontvangen evenals voor het feit dat wij deel mochten nemen aan jullie communicatie-campagne."
Marianne Slingerland - Scale Dogs vzw

"De steun van de Nationale Loterij aan de Challenge Edhem Sljivo is meer dan relevant en getuigt van een mooie en efficiënte imagocombinatie. Nogmaals bedankt!"   
Laurent Briou - Mini Foot 2000 asbl

"Mede dankzij jullie steun werd Drawing - The Bottom Line een groot succes."
Philippe Leeman – Vereninging voor het museum van hedendaagse kunst te Gent


 
donderdag 20 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
donderdag 20 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september
 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden