Het Subsidiecharter

De Nationale Loterij is de enige loterijoperator in België. De geschiedenis van de loterijen is gebaseerd op het aanbod van eenvoudige spelen, met beperkte inzet, die worden voorgesteld aan een zo talrijk mogelijk publiek en die als doel hebben bij te dragen tot een gezamenlijke inspanning. Deze band tussen loterijspelers en goede doelen heeft altijd bestaan.
De Nationale Loterij wil overgaan tot de versterking van deze band, die de afgelopen jaren al te vaak uit het oog werd verloren. Dit is ook wat de Nationale Loterij onderscheidt van de overige kansspeloperatoren.

Het doel van dit charter is het bepalen van de verbintenissen die de door de Nationale Loterij met "subsidies" ondersteunde organisaties aangaan in de vorm van erkenning en zichtbaarheid van de actieve rol van de Nationale Loterij en haar spelers.

De spelers van de Nationale Loterij spelen voornamelijk voor het plezier en zorgen zo voor een onontbeerlijke ondersteuning van een goed doel, soms zonder zich daar bewust van te zijn.  De basis van dit charter is de plicht en de noodzaak om informatie te verstrekken aan allen die, door deel te nemen aan de spelen van de Nationale Loterij, de verwezenlijking van een aantal projecten mogelijk maken in verschillende domeinen.

Als je reeds een subsidie ontvangen hebt , vragen wij je om, indien dit nog niet het geval is, ons dit charter zo vlug mogelijk per e-mail of via de post ondertekend terug te sturen.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden