Winnaars Nationale Loterij

De Nationale Loterij zorgt voor meer dan spelplezier alleen. Elke dag zijn er nieuwe winnaars met één van onze spelen. Hieronder alvast een overzicht van Belgische winnaars van onze trekkingsspelen zoals Lotto, EuroMillions, Joker + en natuurlijk ook onze krasspelen zoals Win For Life. En jij, welke winnaar ben jij ?Lotto winnaars

Droom jij er ook van om miljonair te worden? Lotto, het spel met de 45 felgekleurde balletjes is het ideale spel om minstens één miljoen euro te winnen. De enige voorwaarde is dat jouw zes nummers overeen moeten komen met de winnende combinatie. In 2016 waren er maar liefst 39 Lotto-Miljonairs! Kan jij de zes winnende nummers voorspellen van de volgende trekking? Maak je dromen waar, kom daarom alles te weten over de voorbije Lotto winnaars!EuroMillions winnaars

Wil je niet zomaar geld winnen, maar schandalig rijk worden? Dankzij EuroMilions maak je tweemaal per week kans op nog grotere Jackpots die starten bij € 17.000.000 en stijgen tot € 190.000.000. Dankzij My Bonus zijn er nu ook meer Belgische winnaars. Jaarlijks zijn er tussen de 80 en 100 Europese winnaars van elk € 1.000.000 .


Win For Life winnaars

Wist je dat Win for Life het enige krasbiljet is waarbij je kans maakt om maandelijks een bedrag te winnen voor de rest van je leven? Als jouw symbolen overeenstemmen met de winnende symbolen, dan win je het bedrag dat eronder vermeld staat of de hoofdprijs.
Klaar om elke maand maar liefst € 500, € 2.000, € 3.000 of € 5.000 te ontvangen?

Joker + winnaars

Wil je elke dag kans maken om de jackpot te winnen, dan is Joker + zeker wel iets voor jou! Je maakt iedere dag kans op minstens € 200.000 – ook op zon- en feestdagen. Het enige wat je moet doen om de jackpot te winnen, is het sterrenbeeld, alsook de 6 cijfers in de juiste volgorde te raden! Wil je elke dag kans maken op een minimum winst van €200.000?

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden