Gewonnen, wat nu?

  • 12/10/2017

Proficiat!

Afhankelijk van de grootte van uw winst kunt u terecht bij uw verkooppunt, op de hoofdzetel van de Nationale Loterij of bij het regionale kantoor in uw regio.

Je wint tot € 1.000

Je gaat langs bij je verkooppunt met je winnende spelticket of krasbiljet. Je ontvangt je winst onmiddellijk cash. Heeft de exploitant niet genoeg contant geld in huis dan kan hij je vragen op een later tijdstip terug te komen. In ieder geval is het verkooppunt verplicht je winst cash uit te betalen.

Je wint € 1.001 tot € 2.000

Je kunt je verkooppunt vragen de winst cash uit te betalen. Kan het verkooppunt dat niet doen, dan kun je terecht in een regionaal kantoor of op de hoofdzetel van de Nationale Loterij. We staan voor je klaar van maandag tot vrijdag, van 9 tot 16 uur. Breng je spelticket of krasbiljet mee, samen met je identiteitskaart en je rekeningnummer.

Je wint tussen € 2.001 en € 25.000

Je komt naar een regionaal kantoor of naar de hoofdzetel van de Nationale Loterij. Je bent welkom van maandag tot vrijdag, van 9 tot 16 uur. Je maakt best een afspraak. Hiervoor bel je het regionale kantoor waar je naar toe wil of het hoofdkantoor. Breng je spelticket of krasbiljet mee, samen met je identiteitskaart en je rekeningnummer.

Je wint meer dan € 25.000

Proficiat! Je mag jezelf ‘een grote winnaar’ noemen. We verwachten je met je spelticket of krasbiljet, je identiteitskaart en je rekeningnummer op de hoofdzetel van de Nationale Loterij in Brussel. Maak hiervoor eerst een afspraak met het team dat onze grote winnaars begeleidt op 02 238 45 54 of 0494 10 99 67.
Als je het groot lot won, dan mag je vanzelfsprekend ook in het weekend bellen naar het volgende nummer: 0494 109967. 

 
woensdag 22 november

€ 3.000.000 *
te winnen

€ 3.000.000 * te winnen
woensdag 22 november
 

Nog even geduld ...
Wij wachten op de nieuwe Jackpot.

 

Nog even geduld ...
Wij wachten op de nieuwe Jackpot.

Winnaar of toekomstig winnaar?

Ontdek hier de antwoorden op al jouw vragen. Advies voor grote winnaars, het parcours van een winnaar, hoe je winst ontvangen en/of delen & meer informatie omtrent je anonimiteit.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden