De Nationale Loterij heeft een kanalisatieplicht. Een wat?

  • 13/10/2014

In het beheerscontract staat dat de Nationale Loterij een Kanalisatieplicht heeft. Deze kanalisatieplicht staat wel voor een heel belangrijke opdracht van de Nationale Loterij.

Het verplicht de Nationale Loterij om zich met haar plezierige, en verantwoorde spelen steeds tot alle spelers te richten en haar producten altijd maar weer aan de nieuwste technologieën en trends aan te passen.

De Kanalisatieplicht zorgt ervoor dat deze spelen en producten constant aangepast worden aan een snel veranderende maatschappij en nieuwe technieken: de recente mogelijkheid om ook mobiel, via smartphone en tablet te spelen is daar een mooi voorbeeld van.

Dit garandeert een wisselend, gevarieerd, modern en aantrekkelijk spelaanbod, dat je op diverse manieren en dragers kunt spelen: van het krasbiljet bij de krantenwinkel, over smartphone, tot de spitsvondige e-games die je op e-lotto.be kunt spelen. Onze spelen zijn er ook voor iedereen -behalve uiteraard voor minderjarigen –dat spreekt voor zich-.

Al deze spelen willen we uiteraard bekendmaken aan het grote publiek, met gepaste, positieve en in het oog springende reclamecampagnes: zo blijven onze producten bij iedereen bekend.

Dat willen we niet enkel, dat moeten we ook.

Zo vervullen we onze kanalisatieplicht.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden