Vissen: Stille waters, diepe gronden!

  • 19/02/2015
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Op 20 februari nemen de Vissen de fakkel van de Waterman over. Het twaalfde (en laatste) teken van de dierenriem is een echt dynamisch waterteken. Vissen zijn creatief, gevoelig, warmhartig, onbaatzuchtig, sympathiek en echte dromers. Ze zijn romantisch, introvert, vol fantasie en heel erg trouw aan waarden en vrienden. Door hun introversie worden ze soms iets kwetsbaarder en stiller gezien dan ze eigenlijk zijn. 

  

Ze hebben pit, willen weten hoe dingen in elkaar zitten, hebben een kolossaal empatisch vermogen en zijn zeer goede luisteraars. Met hun gevoelige natuur lijken ze teer en kwetsbaar, maar eenmaal je hun vertrouwen wint zie je hun ware warme aard. Het zijn hartstochtelijke, inspirerende en zeer creatieve minnaars. Ze voelen zich het best bij Maagd, Kreeft, Schorpioen en Waterman.

Vissen wentelen zich in pastelkleuren, met een voorkeur voor: zeegroen, lavendel en turkoois. Maansteen, Amber, Ametrine, Amethyst en Bloedsteen staan hen als gegoten. 

Jupiter en Neptunus zijn hun beschermplaneten, woensdag en donderdag zijn voor 2015 hun geluksdagen. Voor 2015 zijn 1, 11, 18, 20, 27 en 33 geluksbrengers. 

Bekende Vissen: Justin Bieber, Cyrano de Bergerac, Gorbatsjov, Albert Einstein , Piet Mondriaan, Edward Kennedy, Herman van Veen, Niki Lauda , Prins Albert van Monaco, Bobby Fischer, Nina Simone, James Blunt, Elizabeth Taylor en Michelangelo. 


 

Nog even geduld ...
Wij wachten op de nieuwe Jackpot.

 
dinsdag 25 september

Ongelofelijke Jackpot van zo’n € 138.000.000 *
te winnen

zo’n € 138.000.000 * te winnen
dinsdag 25 september
 
woensdag 26 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 26 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden