De ideale verrassing staat in de sterren geschreven

  • 28/04/2015
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Je wilt iemand verrassen, maar hoe kies je iets persoonlijks, iets dat mooi bij die persoon past? Hoe blijf je weg van die ietwat saaie geschenkbon? Hoe toon je iemand dat het cadeau echt uit je hart komt? Hoe ga je niet hopeloos uit de bocht? Geen nood: er staan ideëen voor  verrassende cadeaus in de sterren geschreven. Veel plezier!

Ram
De Ram is een vuurteken en laat zich leiden door de rode planeet Mars. De Ram is sterk, solitair en zit vol energie. Hij houdt van bloedrode kleuren. Zijn favoriete stenen zijn kwarts, carneool, rode jadis, robijn en rode agaat, liefst gezet in fijn goud. Stop wijnrode rozen, passiebloem en groene varen in een boeket, of ga voor een donkere hortensia. Kies voor de dames een geurtje op basis van rozemarijn of munt. Voor de heren mag het iets stoerder: muskus en citrusvruchten.

Stier  
De Stier is een aardteken. Hij houdt van gezelligheid, geborgenheid en rust. Hij is betrouwbaar en sterk. Je doet een Stier plezier door ermee te gaan eten of samen iets gezelligs te doen. Een fijn gezelschapsspel is een leuk cadeau. Liever een steentje? Kies dan voor rozenkwarts, mooi groen aventurijn of doorschijnend agaat. Rozen passen dit teken als gegoten, in alle tinten behalve zwart. Kies voor mevrouw een parfum op basis van viooltjes en citroen, voor meneer opteer je eerder voor sandelhout en muskaat.

Tweelingen
Tweelingen is een luchtteken. Ze zijn pienter en snel, en zijn niet graag alleen. Communicatie en menselijke relaties geven hun energie. Zacht tijgeroog, topaas, zachtgroene jade en ijzerhoudend meteoriet zijn hun favoriete steentjes. Je doet hen plezier met een mooie geranium, een klimroos of een witte orchidee. Nodig hen uit voor een avondje film of een pasta-uurtje als je weet dat ze alleen zijn. Kies parfums op basis van munt, lavendel en citrusvruchten.

Kreeft           
De Kreeft is een waterteken: een tikje nostalgisch, huiselijk, gevoelig en een heerlijke vriend. Je doet de Kreeft plezier met een stevige rode wijn met een lange afdronk. Een sieraad op basis van jade, aquamarijn, blauwe maansteen, amethist of turquoise past bij hun vleugje nostalgie. Ze houden van alle rozen, van pioenen (liefst in de tuin) en waterlelies. De dames ruiken lekker met een parfum op basis van viooltjes of oranjebloesem, de heren met sandelhout.

Leeuw          
De Leeuw is een echt vuurteken. Verras je favoriete Leeuw met een sieraad uit fonkelrood robijn of strogeel topaas. Dit past perfect bij zijn stralende persoonlijkheid. Wil je hem echt verwennen, kies dan voor goud. De Leeuw vindt een lavendelgeurtje wel lekker, de Leeuwin houdt dan weer van een lichte rozengeur. Ook een boeket met zonnebloemen of een citroenboompje zijn perfecte geschenken.

Maagd          
De Maagd is een aardteken. Zuiverheid, orde en netheid staan hoog in haar vaandel. Je kunt de Maagd plezier doen met amethist, een diepblauwe saffier of een mooie aardbruine agaat. De meest zuivere steen is natuurlijk een diamant. De lievelingsbloem van de Maagd is de lelie, niet voor niets het symbool van zuiverheid. Maagden houden van bloemrijke parfums: hoe lichter hoe liever.

Weegschaal           
De Weegschaal is een luchtteken, en zit vol gebalanceerde harmonie en kunstzinnige accenten. De Weegschaal houdt van orchideeën, liefst in gebroken wit tot zachtroze. Met anjers en rozen zit je dubbel goed. Sierraden uit koraal (liefst roze), doorzichtige of blauwe opaal of hemelsblauw aquamarijn passen bij hun dromerige karakter. Een parfum op basis van citroen of sinaasappel kan, maar je scoort ook met een mooi kunstboek.

Schorpioen            
De Schorpioen is een waterteken maar is toch heel intens en zit vol passie. Pastelblauw topaas, dieprode granaatsteentjes en het stoere obsidiaan zijn halfedelstenen die bij dit bijzondere teken passen. De Schorpioen houdt van een krachtig parfum: geurige patchoeli voor de vrouw, een snuifje muskus voor de man. Kies rode rozen of rode pioenen voor een boeket. Je scoort met een bon voor een rondje op de racebaan of een sprong in het diepe.

Boogschutter
De Boogschutter is een vuurteken en weet door zijn tomeloze energie met zichzelf geen blijf. Schenk een azuursteen met een gouden ader in of juweeltjes met vurig citroenkwarts. Je scoort met tulpen (geel, oranje en rood) en anjers. Met een spannende thriller of een intelligente actiefilm zit je ook goed. Kies een parfum op basis van saffraan en specerijgeurtjes. Voor een bijzonder moment kies je voor een eiken ring of een sieraad in eik. De druïdenboom is voor een Boogschutter immers onweerstaanbaar.

Steenbok
De Steenbok is een aardteken: nuchter, betrouwbaar en met een bijzonder praktische geest. Schenk hem een matte maansteen, bergkristal of gitzwarte onyx. Ook marmer past bij zijn karakter. De Steenbok is verzot op leuke gadgets en waant zich een echte MacGyver. Heeft hij bijvoorbeeld al een Zwitsers zakmes? Kies voor de dames een parfum op basis van citroen en wierrook, en voor de heren bosgeuren: mos en den. Met een amaryllis, een mooie orchidee of een bos dieprode pioenen zit je altijd goed.

Waterman   
De Waterman is een luchtteken. Hij is onafhankelijk, heerlijk eigenzinnig en een en al ratio. Alles wat hij doet, is doordacht. Kies als sieraad voor calsiet, aquamarijn, geaderd agaat en donker amber. Combineer deze stenen eerder met stoer leer dan met goud of zilver. De Waterman houdt van tulpen: violet, dieprood en blauw. Voor de dames kies je een parfum op basis van viooltjes en zachte bloemen. Voor de heren zijn muskaat en peper aangewezen. De Waterman houdt ook van stemmige jazz en warme blues.

Vissen          
Vissen is een waterteken: heerlijk romantisch, gevoelig, kunstzinnig en trouw. Kies voor steentjes in aquarelkleuren, van zachtblauw tot olijfgroen: aquamarijn, topaas, turquoise en olivijn (peridoot). Vissen houden van volle zilte geuren, eucalyptus en sandelhout. Een schitterend cadeau voor Vissen is een mooie schaal met enkele waterlelies. Je doet hen ook plezier met een polaroidcamera, een waterverfset of handgeschept papier: alles wat hun kunstzinnigheid aanspreekt.

 

 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september
 
vrijdag 21 september

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
vrijdag 21 september
 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden