Vandaag is jouw geluksdag

  • 14/07/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!
Geluk komt niet altijd vanzelf aanwaaien. En dat is helemaal niet erg want met deze tip van de dag help je het geluk een handje zodat je ervan kan proeven als jij dat wil: Sleur een vriendin of leuke collega op een onverwacht moment mee in een foto-automaat en trek samen gekke bekken. Wedden dat de fotoreeks een giller wordt? Geef haar de helft van de foto’s en kleef de rest op je koelkast. Zo kan je jullie geluksmoment elke dag herbeleven door er gewoon even naar te kijken.

Bezorg iemand anders een gelukzalig moment en geniet er mee van.
Is je parkeerticket nog een uurtje geldig maar ga jij al naar huis? Geef het aan de persoon die jouw plaats inneemt. De lach die daarop volgt, werkt aanstekelijk.

Amélie Poulain voelde een opstoot van geluk telkens ze het suikerlaagje op haar crème brûlée aan diggelen sloeg. Vandaag mag jij je Amélie wanen.

Sluit je ogen ogen heel even als je een lepel van je lievelingsdessert in je mond neemt en open ze pas als het hemelse gevoel je kleine tenen bereikt heeft. Herhaal indien je dit zalige moment wil verlengen.

Proef vandaag nog van een portie geluk door een spelletje Joker+ te spelen. Wie weet win je wel een som geld waarmee je jezelf en anderen een heel jaar lang in de watten kan leggen.

Misschien is het vandaag jouw geluksdag. Ontdek snel Joker+ !

 
donderdag 20 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
donderdag 20 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september
 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden