7 x goedgezind

  • 18/06/2015
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Stralend lenteweer is fantastisch. Maar we gaan er niet op wachten. Zo maak je zelf het mooie weer.

1. Lach jezelf toe
In de badkamerspiegel. Hardop. Krijg je er de slappe lach van? Des te beter. Want oefening baart kunst. Maak er een gewoonte van om wat meer te lachen. Wie lang niet gelachen heeft, doet dat in het begin best met een duwtje in de rug. Maak je lachspieren los!

2. Op naar de bloemist
Trakteer jezelf op een heerlijke ruikend boeket bloemen. Kies de mooiste bloemen van het seizoen.

3. Sta op met … beweging
Wakker worden doe je met je lichaam. Neem 5 minuutjes voor wat ochtendgymnastiek. Als je nu al begint met buikspieroefeningen, word je ook niet depri als je binnenkort voor een nieuwe bikini gaat kijken. Dansen doet ook wonderen. Probeer het maar. Trek de gordijnen dicht en wals de living rond. Wij hebben niets gezien. En volgende keer laat je de gordijnen open. Want iemand zomaar zien dansen, dat werkt aanstekelijk!

4. Verwen jezelf …
… met de kleine geneugten van het leven. Trakteer jezelf op 1 verse praline van de chocolatier voor bij je koffie (oké dan, 3 pralines mag ook). Vang 's middags zonnestralen op tijdens de luch. Of neem een heerlijk bad, met kaarsjes en rozenblaadjes van je boeket dat bijna uitgebloeid is.

5. Zoek je vrienden van vroeger op
Of neem contact op met mensen die je al te lang niet gezien hebt. Kijk eens wie je kan terugvinden via Facebook, stuur een berichtje om te kijken of het nog klikt en bel elkaar op om een terrasje te gaan doen om samen herinneringen op te halen. Oh weet je nog …

6. Maak het goed
Heb je ruzie, of ben je met misverstanden uit elkaar gegaan? Loont het nog steeds de moeite om boos te blijven? Iedereen maakt fouten. Geef toe en zet de eerste stap. We zijn allemaal maar mensen. Als je gedachte af en toe afdwaalt, en je vraagt je af hoe het zou zijn met die éne persoon… Neem je telefoon en laat iets van je horen.

7. Forever 23
Zet de hit op van toen je 23 was. Volgens wetenschappers is 23 jaar de meest gelukkige leeftijd. Zing mee en roep de good vibes weer op. Tijdens het douchen, poetsen of onderweg naar het werk. Muziek maakt gelukkig. Heb je de plaat of cd niet meer? Zoek het liedje op Youtube... en vergeet het liedje niet te delen met je teruggevonden vrienden.

Onze 8e tip heet: Joker+. Als je daar niet gelukkig van wordt? Elke dag een nieuwe kans. Woop woop!

Meer Artikels

 
donderdag 20 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
donderdag 20 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september
 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden