Beheers jij de kunst van het genieten?

  • 05/06/2015
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

De nationale loterij maakt jaarlijks heel wat mensen gelukkig. Niet alleen winnaars maar ook alle mensen die betrokken zijn bij de projecten die wij sponsoren en subsidiëren. Natuurlijk streef jij ook naar gelukkig zijn. Genieten van elke dag is een begin. Hoe? Wel, kijk, we geven je een paar tips mee. Geniet ervan!

Leef nu!
Probeer een week lang alleen in het nu te leven. Of start met een dag. Vandaag denk je alleen aan wat nu  wil, voelt, ruikt, hoort.  En morgen is er weer een nieuwe nu, weer eentje om met volle teugen van te genieten.

Maak je leven makkelijk!
Onbenulligheden zijn er niet om je druk over te maken. Vraag jezelf af en toe af: “Is dit echt belangrijk?” Er zijn immers maar heel weinig dingen in het leven écht belangrijk.

Denk positief!
Nog voor je de winkel binnengaat, brom je: ’nu ga je zien dat de yoghurt net uitverkocht is.’ Stop! Elke negatieve gedachte beperkt je bij het genieten van het moment. Ga uit van het positieve en sterk jezelf daardoor.

Probeer niet perfect te zijn
Streven naar perfectionisme is een strijd tegen de realiteit. En weet je wat leuk is, de realiteit zal het altijd van je winnen. Trouwens, jij bent perfect, met al je imperfecties.

Maak je droom waar
Schrijf je dromen op en stel doelen. Een diploma? Een huis? Een wereldreis? Natuurlijk kan het! Zet stapje voor stapje en geniet van elke keer dat je dichter bij je droom komt.

Ook interessant:

Meer Artikels

 
donderdag 26 april

€ 1.000.000
te winnen

€ 1.000.000 te winnen
donderdag 26 april
 
vrijdag 27 april

€ 17.000.000 *
te winnen

€ 17.000.000 * te winnen
vrijdag 27 april
 
zaterdag 28 april

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 28 april

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden