Weetje van de maand: Sean De Bie houdt van nieuwe sokken

  • 10/06/2015
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Regelmatig propere sokken aantrekken: dat kun je niemand kwalijk nemen. Integendeel! Alleen gaan sommigen daar iets verder in dan anderen…

Neem nu Sean De Bie, sinds vorig jaar aan de slag bij de Lotto-ploeg. Voor belangrijke wedstrijden trekt hij niet alleen propere sokken aan. Neen, het moeten ook nieuwe zijn. Bijgeloof? Volgens zijn ploegmakkers wel, al wil hij het zelf niet met zoveel woorden gezegd hebben.

Ik wil graag proper voor de dag komen bij een belangrijke wedstrijd. Voor de Ronde van Vlaanderen wil ik er pico bello bij fietsen. Proper truitje, gepoetste schoenen… en nieuwe sokken.” Dat je sokken kunt wassen, weet Sean ook. “Maar als je echt witte sokken wil, gaat er niets boven nieuwe. Gelukkig krijgen we er veertig paar per jaar. Daarvan leg ik er meteen zo’n tien aan de kant voor belangrijke momenten.

‘Amai, alweer nieuwe sokken?’ plagen mijn ploeggenoten me wel eens,” lacht de zoon van oud-renner Eddy. “Maar als ik ’s morgens voel dat ik een goeie dag ga hebben, het parcours me ligt en ik weet dat ik mijn kans mag gaan, dan twijfel ik niet!

Misschien is de Ronde Van Luxemburg voor Sean wel het volgende moment om een paar nieuwe sokken klaar te leggen. Bij de Nationale Loterij wensen we hem alvast veel succes!

 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september
 
zaterdag 22 september

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
zaterdag 22 september
 
dinsdag 25 september

Ongelofelijke Jackpot van zo’n € 138.000.000 *
te winnen

zo’n € 138.000.000 * te winnen
dinsdag 25 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden