Straattheater in Chassepierre

  • 11/07/2016
  • Brussels
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Van 20 tot 21 augustus strijken straattheatermakers neer in de Gaume. Het Internationaal Straattheaterfestival van Chassepierre, met de Nationale Loterij als trouwe partner, is het oudste festival in zijn soort in Europa.

Chassepierre subsides Loterie

Het festival van Chassepierre staat voor twee dagen boordevol verwondering, artistieke vernieuwing, technische hoogstandjes en humor. Elke zomer struinen duizenden toeschouwers door een wonderlijke wereld vol excentrieke voorstellingen, waarin de fantasie hoogtij viert.

Een vijftigtal professionele gezelschappen uit de hele wereld, van België en Duitsland tot Spanje en Japan, gaan aan de slag met één enkel doel: het talrijke publiek een fantastische tijd bezorgen in dit uitgestrekte openluchttheater.

Dat Chassepierre jaar na jaar succes blijft oogsten, komt doordat de organisatoren  de lat hoog leggen: ze willen telkens weer een artistiek programma van topniveau aanbieden. Dit straattheaterfestival brengt dan ook een weekend van intens geluk, dat jong en oud betovert met dromen en kleuren. Bovendien keer je vast huiswaarts met enkele lokale producten die te koop zijn op de ambachten- en boerenmarkt.

Meer Artikels

 
woensdag 17 oktober

€ 3.500.000 *
te winnen

€ 3.500.000 * te winnen
woensdag 17 oktober
 
woensdag 17 oktober

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
woensdag 17 oktober
 
vrijdag 19 oktober

zo’n € 49.000.000 *
te winnen

zo’n € 49.000.000 * te winnen
vrijdag 19 oktober

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden