Speel nu ook Win for Life op smartphone en tablet

 • 07/10/2015
Waardering
 • Niet interessant
 • Matig
 • Goed om weten
 • Tof!
 • Fantastisch!
Win for Life bij elkaar krassen waar en wanneer je wil? Geen probleem! Onze mobiele versie op e-lotto.be kun je nu spelen op je smartphone en tablet. Win for Life is de eerste e-game die de overstap maakt. Levenslang € 500, € 2.000 of € 3.000 per maand winnen… Ge moogt gerust zijn! De komende maanden wordt het aanbod mobiele e-games nog uitgebreid.

Zowat de helft van de Belgen heeft een smartphone en meer dan vier op de tien een tablet. En jullie gebruiken die graag om naar e-lotto.be te surfen. Onze mobiele bezoekers zorgden bovendien in 2015 al voor ruim 10% van onze omzet. Tijd dus voor een mooi aanbod mobiele spelen!

Win for Life mobiel spelen
De familie van Win for Life bestaat uit drie leden: Mini, Classic en Deluxe. Kies het krasspel dat het best bij je past en win tot € 3.000 per maand voor de rest van je leven! De drie e-games zijn nu allemaal beschikbaar om te spelen met je smartphone of tablet. Da’s fun verzekerd, waar je ook bent. Hou onze website in de gaten voor de laatste updates over meer mobiele e-games.

5 voordelen van mobiel spelen
Je kunt nu Win for Life, maar ook Lotto, Euro Millions, Joker+ en Super Lotto mobiel spelen op e-lotto.be. En dat met een pak voordelen: 
 1. Speel waar je wil: terwijl je op de trein staat te wachten, tijdens reclameblokken op tv, tijdens het tuinieren, aan de afwas, ... 
 2. Speel wanneer je wil: zin om even te krassen? Of schieten je plots zes lucky nummers te binnen? Dan hoef je alleen maar naar je smartphone te grijpen. Zo loop je niet het risico dat je nadien vergeet te spelen. 
 3. Niks vergeten: het is onmogelijk om je krasbiljet, spelticket of een vaste reeks geluksnummers te verliezen. 
 4. Gewonnen? Dan krijg je een bericht van ons. Daarna schrijven we het geld over naar je speelrekening. Win for Life gewonnen? Dan weet je dat onmiddellijk! 
 5. Laad overal geld op je speelrekening. Met je smartphone of tablet laad je makkelijk geld op je speelrekening of schrijf je winst over naar je bankrekening. 
Snel, sneller, snelst

Wil je meteen Win for Life kunnen spelen wanneer je wil? Plaats dan een snelkoppeling op het startscherm van je smartphone of tablet. Hier ontdek je hoe je dat doet!

Benieuwd? Surf dan met je smartphone of tablet naar
www.e-lotto.be of scan deze QR-code. Veel speelplezier!

 
donderdag 20 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
donderdag 20 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september
 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden