De andere droom van Tim Wellens

Elke renner wil wel een beetje een flyer zijn. Tim Wellens is er zo eentje: soepel en elegant op de fiets; je merkt vaak nauwelijks dat hij aan hoge snelheid over de weg zoeft…

Laag vliegen was echter niet de eerste droom van deze jonge Limburger. Als jonge knaap wou hij net heel hoog vliegen…
 

Tim Wellens: “Op de lagere school wou ik piloot worden. En laten we wel wezen: wie wil dat op die leeftijd eigenlijk niet? Dat heeft geduurd tot ik een jaar of twaalf was. Al begon ik op mijn tiende toch al een beetje mijn mening te herzien. Toen kreeg ik namelijk mijn eerste koersfiets…”

En de rest? Dat is geschiedenis, zoals dat heet. “Natuurlijk hebben mijn ooms en zeker ook mijn vader, die zelf allen beroepsrenner zijn geweest, een rol gespeeld bij mijn keuze voor het wielrennen. Maar ik beklaag het me nog geen dag. Al is het pas rond mijn twintigste, bij de beloften, echt beginnen te dagen dat ik het ook kon maken als prof.” 

Dat Tim uiteindelijk de weg van de fiets is ingeslagen, daar is wellicht heel koersminnend Vlaanderen blij om. Bij de Nationale Loterij zijn we alleszins fier dat we ook dit Truiens talent alle kansen hebben mogen geven!

 
donderdag 26 april

€ 1.000.000
te winnen

€ 1.000.000 te winnen
donderdag 26 april
 
vrijdag 27 april

€ 17.000.000 *
te winnen

€ 17.000.000 * te winnen
vrijdag 27 april
 
zaterdag 28 april

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 28 april

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden