10 tips voor meer geluk

 • 10/03/2016
Waardering
 • Niet interessant
 • Matig
 • Goed om weten
 • Tof!
 • Fantastisch!
Je hoeft niet geboren zijn onder een schitterende ster om geluk te hebben. Geluk, daar moet je aan werken. Lach, durf en volg je intuïtie... Ontdek onze tips om het geluk aan je kant te hebben.

lucky girl

 1. Lach
 2. Wie veel lacht en vrijgevig is voor zijn medemens, heeft een goed karma. Wees dus maar zeker dat al jouw goeie daden worden beloond.
  Want zo'n 40 % van jouw geluk heb je helemaal zelf in handen.

 3. Toon lef
 4. Stap uit je routine, aanvaard alle uitnodigingen die je krijgt en neem af en toe een risico. Het geluk daagt je uit en daarvoor moet je al eens uit je luie zetel durven stappen.

 5. Wees optimistisch
 6. Hoe meer je gelooft in je eigen geluk en het leven van zijn mooiste kant bekijkt, hoe meer je geluk aantrekt. Geloof steevast in het goeie in plaats van het slechte en je staat weer een stap dichter bij je dromen.

 7. Wees nieuwsgierig
 8. Toon interesse in alle kansen die je op je pad tegenkomt. Nieuwsgierigheid laat je nieuwe dingen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. En zo vergroot je alweer je kansen op nóg meer geluk.

 9. Lees je horoscoop
 10. Vertelt je horoscoop je over mogelijke pech aanstaande vrijdag, vermijd dan een belangrijke ontmoeting. Maar beloven de sterren je een onvergetelijke vrijdag, waarom waag je je kans op geluk dan niet bij de Nationale Loterij? Met Joker + kies je jouw favoriete sterrenbeeld en kiest de computer jouw 6 gelukscijfers.

 11. Volg je intuïtie
 12. Diep vanbinnen hebben we allemaal dat kleine stemmetje dat je vertelt wat je moet doen. Maar al te vaak neemt ons hoofd het over van dat stemmetje. Leer opnieuw je gevoel volgen en vertrouw ook op jezelf. Lijkt vandaag de ideale dag om de man of vrouw van je dromen aan te spreken, om opslag te vragen bij je baas of om op de Lotto te spelen? Waag je kans.

 13. Visualiseer je doelen
 14. Neem elke ochtend 20 seconden de tijd om na te denken over het leven van je dromen. In welk huis woon je, wat voor relatie heb je en welke carrière streef je na?

 15. Vertrouw op jezelf
 16. Heb je een slecht zelfbeeld, dan mis je ook vaak de kansen die je tegenkomt op je pad. Stop met jezelf zo te kleineren: ook jij hebt recht op een fijne portie geluk!

 17. Wees bijgelovig
 18. Een kleine obsessie kweken voor geluksrituelen (denk maar aan hout aanraken, vingers kruisen,...) is niet nodig, maar je kan misschien toch één geluksritueel overnemen. Want geloof je dat het werkt, dan heb je meer vertrouwen dat het geluk aan jouw kant zal staan wanneer je je doelen nastreeft. Misschien toch niet zo'n slecht om vannacht vallende sterren te gaan spotten?

 19. Speel op de Lotto

  Nee, je wordt geen miljonair door er gewoonweg op te hopen. Wie het geluk heeft gehad de Lotto te winnen, heeft er ook ooit effectief op gespeeld. Waag ook jouw kans en ga langs bij een van de verkooppunten of speel online.
  En vergeet niet: elke dag is een kans om te winnen.

 • Ontdekt nog meer tips om jouw kans op geluk te vergroten
 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september
 
zaterdag 22 september

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
zaterdag 22 september
 
dinsdag 25 september

Ongelofelijke Jackpot van zo’n € 138.000.000 *
te winnen

zo’n € 138.000.000 * te winnen
dinsdag 25 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden