De andere droom van Jürgen Roelandts

Sommigen mikken gewoon hoog. Anderen heel erg hoog. En voor nog anderen is ‘the sky the limit’.

Mocht je aan de zesjarige Jürgen Roelandts gevraagd hebben waar hij later wou belanden, dan was het antwoord: ergens tussen de sterren.
Jürgen Roelandts: “Mijn kinderdroom was eigenlijk van astronaut te worden. Naar de kosmos vliegen in een raket: welk kind droomt daar niet van? Ik was in die jaren continu bezig met raketten knutselen en vliegtuigjes vouwen. De ruimte fascineerde me mateloos!”

Gelukkig voor het wielrennen in ons land draaide onze voormalige Belgisch kampioen al op redelijk jonge leeftijd bij. 

Roelandts:Rond mijn tiende begon het idee te rijpen dat ik misschien ook wel sportman wou worden. Aangezien dat een iets meer haalbare kaart leek, ben ik die kant op gegaan. Achteraf gezien een prima keuze”, aldus de dertigjarige sprinter. “Voor alle duidelijkheid: ik geniet nog altijd heel erg van sciencefiction. Met een baby van vijf maanden in huis zijn bioscoopbezoeken iets minder evident, maar films als Interstellar of The Martian staan zeker nog op mijn lijstje.”

Intussen is voor de renner die ook wel eens de Hulk wordt genoemd, de voorbereiding op het seizoen 2016 volop begonnen. Of hij straks superkrachten tentoonspreidt of de sterren van de hemel fietst: wij kijken er sowieso naar uit om hem weer vooraan het peloton te zien verschijnen!

 
woensdag 17 oktober

€ 3.500.000 *
te winnen

€ 3.500.000 * te winnen
woensdag 17 oktober
 
woensdag 17 oktober

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
woensdag 17 oktober
 
vrijdag 19 oktober

zo’n € 49.000.000 *
te winnen

zo’n € 49.000.000 * te winnen
vrijdag 19 oktober

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden