Lotto moet een sympathieke ploeg zijn

Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Jannie Haek, CEO van de Nationale Loterij over 32 jaar wielersponsoring

“Lotto moet een sympathieke ploeg zijn”

Wanneer iedereen de mond vol heeft over het nieuwe wielrennen, haalt Lotto-baas Jannie Haek (50) zijn schouders op. Geen vernieuwing van de koers aan zijn lijf. De Nationale Loterij is inmiddels aan haar 32ste jaar als wielersponsor begonnen. En zeker gaat ze er nog tot 2020 mee door. Haek haalt zijn neus op voor vedetten. En neen, een wereldsport moet wielrennen evenmin worden.

Lotto Soudal

2016 is het 32ste jaar dat de Nationale Loterij een eigen wielerploeg op de been houdt. Dat moet een wereldrecord zijn in het wielrennen.

“Ja. Dat is ook onze kracht. Zo vaak gebeurt het niet, maar als ik de koers bezoek en ik kom in dat circus, merk ik dat wij daar thuishoren. De Lottoploeg, dat zijn de toffe, sympathieke gasten waar iedereen mee spreekt en waar niemand mee in conflict ligt.”

Dat zegt u omdat u de grote baas bent.

“Toen ik in 2013 gedelegeerd bestuurder van de Nationale Loterij werd, heb ik natuurlijk ook gedacht: wat met die ploeg? Dan heb ik gemerkt dat het wielrennen zeer populair is, dat het door elke Belg mee wordt beleeft. Dat is het wezen der dingen: iedereen telt mee en iedereen doet mee. De CEO en de fan. Voor ons lopen de waarden van het wielrennen in hoge mate gelijk met de waarden van het product Lotto.”

 
maandag 24 september

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
maandag 24 september
 
dinsdag 25 september

Ongelofelijke Jackpot van zo’n € 138.000.000 *
te winnen

zo’n € 138.000.000 * te winnen
dinsdag 25 september
 
woensdag 26 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 26 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden